Barion Pixel

Ingyenes online Tabudöntő Találkozó: olyan lakáseladóknak akik stresszmentesen akarják megtalálni a legtöbbet fizető vevőt a jelenlegi válságban is.

Legyél 2023 legprofibb lakáseladója!

INGYENES ONLINE ZOOM TALÁLKOZÓ 2023. ÁPRILIS 25-ÉN 19 -21 ÓRÁIG

Itt találkozhattál már velünk:

Közel 5 milliárd értékű ingatlan vagyont bíztak már ránk, ezt a tapasztalatot és tudást most megosztjuk Veled.

 

Az ingyenes zoom találkozón leleplezzük   az

5 legkárosabb tabut, ami kudarcra ítéli a lakáseladásodat.

Utána pedig megosztjuk Veled, hogy ezeket a tabukat ledöntve, hogyan tettünk több, mint 100 boldog ingatlan tulajdonosnak  10, 20 vagy akár 50 millió extra Forintot a zsebébe ingatlana eladáskor.

Megmutatjuk azt is, hogyan érheted el, hogy a lakásodért  a legjobb árat kapd, hogyan lesz az ingatlan eladásod 2023-ban a rémhírek ellenére is sikersztori!

A találkozó végére kezedben lesz az eszköz, amellyel időt és pénzt nyersz, és megőrzöd a nyugalmad!

Ezt így összefoglalva csak tőlünk hallhatod!

 

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ki tartja a találkozót?

 

 Jenőfi Réka és Vitális-Pintér Veronika, a Rennahome alapítói, ingatlan értéknövelési specialitsák

7 év tapasztalat, közel 5 milliárd Forint értékű ingatlanvagyon felkészítésében és sikeres értékesítésében való részvétel

 

» lakberendező, közgazdász és ingatlanközvetítői végzettséggel rendelkeznek

» a legmagasabb szintű home staging képzéseken szereztek home stager képesítést

» saját ingatlan befektetéseken is dolgoznak, így hitelesen képviseljük a szakmát

» az egyetlen magyarnyelvű home staging könyv szerzői

» tagjai a magyar és nemzetközi home staging egyesületnek

» a nemzetközi home staging szövetség által kiadott könyv Magyarországról szóló fejezetének megírására őket kértek fel

» ingatlanbefeketetői konferenciák rendszeres előadói

» komplex szolgáltatást kínálnak: ingatlan eladás a legjobb áron a piacelemzéstől a felkészítés menedzselésén és költséghatékony bútorbérlési konstrukción át a sikeres értékesítésig

rennahome réka vera

Céljuk, hogy az embereket megtanítsák az ingatlan vagyonukkal és pénzügyeikkel kapcsolatban tudatosan gondolkodni, hogy az ingatlaneladásból származó bevételeikkel elérhetővé váljon számukra  álmaik otthona, vagy más céljuk.  Úgy tervezzék meg életük egyik legfontosabb lépését, ingatlanjuk adás-vételét,  hogy  megalapozott, higgadt pénzügyi döntéseket hoznak, biztonságban tudva ezzel legnagyobb vagyonukat.

"Jó dolog profikkal együttműködni. Tetszett, hogy elmondtátok javaslataitokat, alternatívákat sorakoztattatok fel, megadva nekünk a választás lehetőségét. Tetszett, hogy diktáltátok a tempót, Végül nagy örömünkre az ingatlan bérbeadása rendkívül gyorsan megvalósult, köszönhetően az ízléses berendezésnek, a profi hirdetésnek és azon belül az élethű sok fotónak. Köszönöm az együttműködést!"

Szengofszky Oszkár

"Rékáékkal a balatoni nyaralónk kapcsán kerültünk kapcsolatba.Habár sokan érdeklődtek, de eladni mégsem sikerült.Eleinte úgy voltunk vele, hogy majd az új tulajdonos alakítsa ki saját ízlésüknek megfelelően, de be kellett látnunk, hogy ez nem fog működni.A facebookon találkoztam a Renna Homemal, utána olvasgattam, elolvastam az összes sikersztorijukat és meggyőztek.

Nagyon profin intézték a dolgokat, látszott, hogy van tapasztalat. Folyamatosan kapcsolatban voltunk, mindenről tájékoztattak minket, de mindent ők menedzseltek és circa 3 hét alatt megújult a ház! És 1 hét múlva el is adtuk a házat alku nélkül a meghirdetett árért!"

 

Rakonczai Bea

"A profi hozzáállásotok a munkátokhoz győzött meg arról, hogy veletek dolgozzak.

Mindenkinek ajánlanám a szolgáltatásotokat aki a lehető legjobb áron szeretné eladni lakását vagy házát és mindezt kényelmesen , tudva hogy ti minden szervezést, beszerzést, szakmunkák megrendelését profin intéztek.

Minden problémára találtatok megoldást. A lakásom gyönyörű lett.Minden képzeletemet felülmúlta. A fotók és a hirdetési anyag lenyűgöző lett. Az árképzés és későbbi emelés nagyon jó volt. ... Ezt a lakást csak így lehetett eladni, a Ti munkátokkal és tudásotokkal."

Wiest Barbara

rennahome logo

 

(c) Rennahome