Barion Pixel

Felkészítés néhány óra alatt

Kiindulás

Immár három éve dolgozunk home staging szakértőként, és ez idő alatt számos, gyönyörű lakás került ki a kezeink közül megbízóink és a vevők, illetve a bérlők legnagyobb örömére. Mégis a mai napig érkezik hozzánk olyan felkérés, amire korábban nem volt példa. De nagyon szeretjük a kihívásokat és örömmel vágunk neki minden új projektnek, ahogy ennek is.

Rövidtávú lakáskiadással foglalkozó üzemeltető partnerünk, a BPM Group Ingatlankezelés keresett meg bennünket azzal, hogy egy kis életet kellene lehelni egy 7. kerületi lakásukba a profi fotózás előtt, ami két nap múlva esedékes. Bekértük első körben a fotókat a lakásról, hogy lássuk miről is lenne szó. Na, itt vettünk egy nagy levegőt, sötét bútorok, sötét téglafal, kevés fény… Mi lesz ebből?

Megvalósítás

A lakás alapvetően teljesen jó állapotban volt, néhány éve felújított, jó minőségű burkolatok, újszerűnek mondható konyha, a gépek megfelelően működtek, jó minőségű nyílászárók kerültek beépítésre. A hangulat azonban nagyon nyomasztó. A lakás ezekkel a képekkel szerepelt a szálláskereső portálokon, de nem érkezett rá foglalás hetekig. Kezelésbe vettük a lakást, dekoráltunk, a profi fotós elkészítette a képeket, mindezzel néhány óra leforgása alatt kész lettünk. Íme a végeredmény, mely azonnal készpénzben mérhető, hisz az új fotók felkerülése után 2 nappal meg is indult az érdeklődés a lakásra, érkeztek szépen sorban a foglalások.

Végeredmény

Ezzel a kis felfrissítéssel sikerült egy sokkal kellemesebb, hívogatóbb, otthonosabb enteriőrt kialakítanunk. Ehhez nincs szükség hatalmas beruházásra, de az UTOLSÓ SIMÍTÁSOKAT nem szabad kihagyni. Ma már lakások ezreiből válogathatnak a Budapestre látogatók. Lehetsz Te a leggondosabb házigazda, lehet a lakásod kényelmes és extrán felszerelt a vendégeid számára, ha ezt nem tudod megmutatni nekik. A szálláskereső oldalakon első körben a FOTÓKKAL kell megfognod a vendéged érdeklődését, melyre csupán 3 MÁSODPERCED van. Ennyi idő alatt dönt a neten szállást böngésző arról, hogy rákattint-e a szálláshelyedre.

Az előtte – utána fotópárok gyönyörűen szemléltetik, hogy csupán dekorációval és profi fotózással milyen eredményt lehet elérni.

 

Kérj időpontot szakértőinktől, ha érdekel

a lakáseladás legjobb áron !

FONTOS: Akkor jelentkezz konzultációnkra,

ha van egy legalább 100 millió Ft értékű ingatlanod,

amit az elkövetkezendő 3-6 hónapban szeretnél eladni vagy kiadni!

Személyes konzultáció tartalma


»
 díjmentes online megbeszélés- 30 perc (értéke 20.000 Ft) első lépésként, és ez nem kötelez semmire

» ingatlan előnyeinek és hátrányainak elemzése, vevő célcsoport meghatározása (értéke 30.000 Ft)

» teljeskörű piacelemzés a jelenlegi állapot árát tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teljeskörű piacelemzés a felkészítéssel elérhető maximum árat tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teendők meghatározása, költségvetés készítés a felkészítésre (értéke 40.000 Ft) 

» személyes konzultáció 1,5-2 óra  ( értéke 80.000 Ft) 

» piacelemzés, konzultáció összefoglaló, ajánlat elküldése írásban 

» 100%-os pénzvisszafizetési garancia*

*(a személyes konzultáció első 30 percében jelezheted, hogy ha nem azt kaptad, amire számítottál, részletek az ÁSZF-ben)

Értéke: 220.000 Ft

Ára csomagban: 159.000 Ft

FONTOS: Egy hónapban mindössze 4 konzultációt vállalunk!