Barion Pixel

home staging bútorbérléssel, költséghatékonyan

Home staging bútorbérléssel, költséghatékonyan

 

Egy igazán egyedi, hiánypótló ingatlan került ezúttal a piacra, aminek a bérleti díját is magasra tettük, 3000 EUR/HÓ. A magas havidíj ellenére azonnal hatalmas érdeklődés mutatkozott a házra és 1 NAP ALATT meg is találta a bérlőjét, aki a kínált árat fizeti érte.

Kiindulás

Ismét Budapesten dolgoztunk, egy házat készítettünk fel, ezúttal hosszú távú kiadásra. Egy csodás, 3. kerületi 5 szobás, 3 fürdőszobás Duna-parti ház tulajdonosai kértek fel bennünket, hogy a segítsünk maximalizálni az ingatlan bérbeadásából származó hozamot és találjunk nekik igényes bérlőket. A magas minőségben felújított ház bútorzata igazán kaotikus volt, hiányoztak a lámpák, textilek és az elegancia az ingatlanból. Tényleg nem mutatta meg sem a képeken, sem a valóságban mekkora potenciál van az ingatlanban.

Aggodalmak

A házat saját maguknak készítették, de később úgy döntöttek, hogy mégsem költöznek be, szeretnék kiadni. Azonban, mivel egy kifejezetten nagy értékű ingatlanról van szó, a tulajdonosok aggódtak azon, hogy milyen bérlő költözik majd be, vajon fogja-e fizetni a bérleti díjat, vigyáz-e a házra. Másik félelmük az volt, hogy mi van, ha  elköltenek egy kisebb vagyont a bútorokra és a dekorációkra és a bérlő mégis a saját az ingatlant. A tökéletes megoldást számukra a bútorbérlés jelentette és a minőségi bérlő is megérkezett azonnal, amint a felkészített ingatlan piacra került! Lássuk hogyan!

home staging

A felkészítés 3 hetet vett igénybe, ezalatt felkerültek a hiányzó lámpák, megvarrattuk és felszereltettük a függönyöket, és bebútoroztuk az ingatlant bérelt bútorokkal, majd dekoráltuk azt. A végeredményt profi fotósunk örökítette meg, meghírdettük a házat és elkezdtek égni a vonalak. 

MEGVALÓSÍTÁS

 

A közös munkát ebben az esetben is piacelemzéssel kezdtük. Megvizsgáltuk, hogy mennyiért lehetne kiadni az ingatlant home staging után és ehhez milyen teendők és mekkora ráfordítás szükséges. A piacelemzés után egyértelmű volt számunkra, hogy egy kivételes ingatlant fogunk tudni a bérleti piacnak kínálni. A tulajdonos jelezte, hogy kiinduló állapotában 2000 eur/hó bérleti díjért tudná kiadni. Mi azonban ennél jóval magasabb összeget tűztünk ki célul!

Végeredmény

A házat 1 NAP ALATT KIADTUK a meghirdetett 3000 EUR/HÓ bérleti díjon, ezzel 50%-os bérleti díj növekedést értünk el. Több érdeklődő is úgy hívott fel bennünket, hogy végre egy olyan ingatlan került a bérleti piacra, amiért azonnal, gondolkodás nélkül fizetne és költözne. Sokan hónapok óta nézegetnek, de számukra egyáltalán nem mindegy milyen otthon mellett teszik le a voksukat.

 Megbízóinkat tehát csupán ez a 3 hét választotta el attól, hogy maximalizálni tudják az ingatlan kiadásából származó profitjukat és ezzel BIZTOSÍTVA a folyamatos PASSZÍV JÖVEDELMET HOSSZÚ ÉVEKRE megbízható bérlővel.

 Bútorbérlés megéri?

 A felkészítési időt nagyban lerövidítette és a KÖLTSÉGEKET CSÖKKENTETTE, hogy a bútorokat és dekorációkat havidíjas KONSTRUKCIÓBAN BÉRLÉSRE biztosítottuk a tulajdonosnak, így a raktárkészleten lévő bútorokból válogatva, nem kellett a szállítási időkre várni. Tulajdonosként két cél lebeg az ügyfeleink szeme előtt, egyrészt minél KÖLTSÉGHATÉKONYABBAN érjék el a lehető legmagasabb eladási vagy kiadási árat, másrészt minél GYORSABBAN. Az idő pénz, néhány hét vagy 1-2 hónap várakozás a megrendelt bútorokra jelen esetben MILLIÓS VESZTESÉGGEL járt volna megbízónknak.

 Ha Neked is van egy nagyon jó állapotú házad/lakásod, de az üres vagy egymáshoz nem illő bútorokkal van berendezve, melyet ki vagy el szeretnél adni, keress Bennünket! Raktárkészletünk azonnal készen áll, hogy kiszállítsuk és akár néhány hét alatt piacképes ingatlant varázsoljunk belőle!

 

Kérj időpontot szakértőinktől, ha érdekel

a lakáseladás legjobb áron !

FONTOS: Akkor jelentkezz konzultációnkra,

ha van egy legalább 100 millió Ft értékű ingatlanod,

amit az elkövetkezendő 3-6 hónapban szeretnél eladni vagy kiadni!

Személyes konzultáció tartalma


»
 díjmentes online megbeszélés- 30 perc (értéke 20.000 Ft) első lépésként, és ez nem kötelez semmire

» ingatlan előnyeinek és hátrányainak elemzése, vevő célcsoport meghatározása (értéke 30.000 Ft)

» teljeskörű piacelemzés a jelenlegi állapot árát tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teljeskörű piacelemzés a felkészítéssel elérhető maximum árat tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teendők meghatározása, költségvetés készítés a felkészítésre (értéke 40.000 Ft) 

» személyes konzultáció 1,5-2 óra  ( értéke 80.000 Ft) 

» piacelemzés, konzultáció összefoglaló, ajánlat elküldése írásban 

» 100%-os pénzvisszafizetési garancia*

*(a személyes konzultáció első 30 percében jelezheted, hogy ha nem azt kaptad, amire számítottál, részletek az ÁSZF-ben)

Értéke: 220.000 Ft

Ára csomagban: 159.000 Ft

FONTOS: Ebben az évben már csak 10 konzultációt vállalunk!

Jó dolog profikkal együttműködni. Tetszett, hogy elmondtátok javaslataitokat, hogy ezeket indokoltátok, alternatívákat sorakoztattatok fel, megadva nekünk a választás lehetőségét. Tetszett, hogy a lakás felkészítése során diktáltátok a tempót, odafigyelve arra, hogy minden logikus sorrendben készüljön el…. Végül nagy örömünkre szolgált, hogy az ingatlan bérbeadása rendkívül gyorsan megvalósult, köszönhetően az ízléses berendezésnek, a profi hirdetésnek és azon belül az élethű sok fotónak. Köszönöm az együttműködést!

Szengofszky Oszkár