Barion Pixel

Erzsébetvárosi impozáns otthon

Kiindulás:

Ennek az ingatlannak a tulajdonosa az a befektető cég, akinek már több megbízást köszönhetünk. A tervezésben, beszerzésben és a kivitelezővel való együttműködésben vettünk részt.

Végig gondolandó szempontok:

Az ingatlan egy múlt század elején épült házban volt és a tipikus mai ingatlan piaci állapotokat tükrözte. Jó adottságokkal, szép, eredeti díszítő elemekkel rendelkező, de kiritkán aluli lelakott állapotban lévő lakást találtunk felméréskor.

A 73 nm-es ingatlan alaprajza megfelelő volt, adott volt tehát a 2 hálószobás elrendezés kialakítása, az eredeti egy hálószobával szemben. Hasonlóan az ilyen típusú régi építésű házakban lévő lakásokban alkalmazott megoldáshoz, a konyhából szoba lett, a viszonylag nagy előtérbe pedig bekerült a konyha. Így mindenképpen egy funkcionálisan értékesebb, jobban kihasználható elrendezés jött létre.

A fürdőszobát is át kellett tervezni, mivel az eredeti állapot nem felelt meg a mai elvárásoknak. Elegáns, polgári lakás megalkotása volt a terv, mindenképpen meg kellett oldani, hogy mindent elrejtsünk, ami egy szép fürdőbe nem való. (Kazán, takarítószerek, mosógép,stb.) A kamrából pedig külön WC lett, ezzel növelve a lakás komfort fokozatát.

Természetesen itt is elemeztük a piacot, illetve figyelembe vettük a lakás alap adottságait, és az ez alapján meghatározott célcsoport elvárásainak megfelelően elegáns, klasszikus hangulatú enteriőrt terveztünk.

A megvalósítás:

A teljes felújítással egybekötött home staging munkáknál már megszokott módon minden munkafolyamathoz elkészítettük a terveket, amelyekből a kivitelező dolgozni tudott. Mood boardot készítettünk a megbízó részére, amely alapján el tudta képzelni a végeredményt: a stílust, hangulatot, összképet. (Fontos megjegyezni, hogy home satging során NEM a megbízó ízlésének kell, hogy megfeleljen a végeredmény, de a befektetés céljával összhangban kell lennie, ezt viszont egyeztetni kell a befektetővel.) Összeállítottuk a beszerzendő anyagok, bútorok,stb. listáját. Minden mesterrel folyamatosan egyeztettünk a felújítás során.

Ahogy a régi építésű házakban lévő ingatlanoknál megszokhattuk, itt is előjöttek a váratlan problémák, de szerencsére kreatív tervezéssel és kivitelezőkkel, ezek is megoldásra kerültek.

Végeredmény:

Mivel ez már nem az első közös munkánk volt, maximális bizalmat élveztünk a megbízó befektető részéről és az ilyen munkakapcsolatnak mindig meg is van az eredménye. A szakértelmünknek köszönhetően a piacon maximális értéket képviselő lakást alkottunk a kivitelezővel együtt.

Következett az elengedhetetlen styling, majd fotózás és piacra került az ingatlan.

Az értékesítés:

Már-már „rutin szerűen”, ennek az ingatlannak az esetében is rekord gyorsasággal megtörtént az értékesítés. Piacra kerülés után 3 héten belül megérkezett a vevő, aki berendezéssel együtt, gyakorlatilag alku nélkül- néhány bútort leszámítva- megvásárolta az ingatlant.

Ennél az ingatlannál ez a piaci átlagárhoz képest 11%- kal magasabb, a befektetett pénzhez képest 32%-os haszonnal növelt értéket jelentett. A vevő ebben az esetben készpénzzel fizetett, ami lehetővé tette a vételár azonnali további befektetéshez történő felhasználását.

 

Kérj időpontot szakértőinktől, ha érdekel

a lakáseladás legjobb áron !

FONTOS: Akkor jelentkezz konzultációnkra,

ha van egy legalább 100 millió Ft értékű ingatlanod,

amit az elkövetkezendő 3-6 hónapban szeretnél eladni vagy kiadni!

Személyes konzultáció tartalma


»
 díjmentes online megbeszélés- 30 perc (értéke 20.000 Ft) első lépésként, és ez nem kötelez semmire

» ingatlan előnyeinek és hátrányainak elemzése, vevő célcsoport meghatározása (értéke 30.000 Ft)

» teljeskörű piacelemzés a jelenlegi állapot árát tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teljeskörű piacelemzés a felkészítéssel elérhető maximum árat tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teendők meghatározása, költségvetés készítés a felkészítésre (értéke 40.000 Ft) 

» személyes konzultáció 1,5-2 óra  ( értéke 80.000 Ft) 

» piacelemzés, konzultáció összefoglaló, ajánlat elküldése írásban 

» 100%-os pénzvisszafizetési garancia*

*(a személyes konzultáció első 30 percében jelezheted, hogy ha nem azt kaptad, amire számítottál, részletek az ÁSZF-ben)

Értéke: 220.000 Ft

Ára csomagban: 159.000 Ft

FONTOS: Egy hónapban mindössze 4 konzultációt vállalunk!