Barion Pixel

Berendezett lakás hosszútávú kiadásra

Berendezett lakás hosszútávú kiadásra- biztos?

Hosszútávú kiadás bútorozva vagy bútor nélkül? Visszahozza-e az árát a bútorokba fektett pénz? Könnyebb lesz így bérlőt találni, vagy majd mindenki hozni akarja a saját bútorát és nem tudjuk hova tenni, amit drága pénzért megvettünk? Ilyen és ehhez hasnoló kérdések sokszor felmerülnek a kiadásra szánt lakások tulajdonosaiban. A válasz azonban egyértelműen igen, biztos, hogy csak így érdemes.

Kiindulás

Ennél a Budapart lakóparkban található másfél szobás, újépítésű lakásnál sem volt másként. A tulajdonos azért keresett fel bennünket, mert bár szerette volna minél jobb áron kiadni a lakást, hallott is a home stagingről, de bizonytalan volt, hogy kiadó lakásnál is működik-e. Annál is inkább, mert egy berendezett lakás hosszútávú kiadásra számára azt jelentette, hogy nagyobb kockázatot vállal a plusz kiadásokkal.

Aggodalmak

Olyan sokszor találkozunk azzal, hogy egy-egy megbízónk hosszú hónapokig vagy évekig gondolkozik azon, ki merje-e adni a lakását és míg vár, a lakása üresen áll és nem hoz egy forintot sem, sőt még a rezsit is fizetni kell. Félnek a nem fizető bérlőtől vagy éppen attól, hogy kárt fog tenni a lakásban, vagy ebben az esetben még a bútorokban is. 

Ezek a félelmek lassan oszlanak el, de nagy megkönnyebbülés, mikor megjelennek a bérlő jelöltek, akik közül bizony a tulajdonos választhatja ki a számára megfelelőt.

Berendezett lakás hosszútávú kiadásra

Ahhoz azonban, hogy nyugodtan hátradőlhessünk és biztonságba tudhassuk az ingatlanunkat, azt hibátlanul, igényesen bútorozva, dekorálva kell kínálnunk a piacnak. Ez az erőfeszítés viszont nagyon gyorsan megtérül!

Az igényes ingatlan igényes bérlőt vonz. Ezekért a lakásokért hajlandóak a bérlők magasabb árat fizetni, és jobban is vigyáznak rá. Hiszen pont azért fizetnek többet, hogy egy szép, harmonikus, jó állapotú környeztben élhessenek!

MEGVALÓSÍTÁS

 

Réka lakására 3 havi bérleti díjnak megfelelő összeget költöttünk, amiből számos tétel nélkülözhetetlen volt ahhoz, hogy egyáltalán ki lehessen adni (pl a lámpák felszereltetése, függönyözés).

A felkészítés csupán 3 hetet vett igénybe, a néhány meglévő- Réka által megvásárolt-  bútor mellé beszereztük minden mást, ami szükséges volt.

A home staging személeltéhez hűen dekoráltuk, majd profi fotókkal hirdettük meg a lakást.

A dekorációt ebben az esetben is bérbe adtuk a megbízónknak, hiszen a személyes tárgyait már valóban a bérlő hozza, azt a bérbeadás után elszállíttattuk.

 

Kérj időpontot szakértőinktől, ha érdekel

a lakáseladás legjobb áron !

FONTOS: Akkor jelentkezz konzultációnkra,

ha van egy legalább 100 millió Ft értékű ingatlanod,

amit az elkövetkezendő 3-6 hónapban szeretnél eladni vagy kiadni!

Személyes konzultáció tartalma


»
 
díjmentes online megbeszélés- 30 perc (értéke 20.000 Ft) első lépésként, és ez nem kötelez semmire

» ingatlan előnyeinek és hátrányainak elemzése, vevő célcsoport meghatározása (értéke 30.000 Ft)

» teljeskörű piacelemzés a jelenlegi állapot árát tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teljeskörű piacelemzés a felkészítéssel elérhető maximum árat tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teendők meghatározása, költségvetés készítés a felkészítésre (értéke 40.000 Ft) 

» személyes konzultáció 1,5-2 óra  ( értéke 80.000 Ft) 

» piacelemzés, konzultáció összefoglaló, ajánlat elküldése írásban 

» 100%-os pénzvisszafizetési garancia*

*(a személyes konzultáció első 30 percében jelezheted, hogy ha nem azt kaptad, amire számítottál, részletek az ÁSZF-ben)

Értéke: 220.000 Ft

Ára csomagban: 159.000 Ft

FONTOS: Egy hónapban mindössze 4 konzultációt vállalunk!