Barion Pixel

Befektetési célú lakás home stagingje

Befektetési célú lakás home stagingje- megéri?

A lakása, háza eladásába mindenki kivétel nélkül nagy lelkesedéssel vág bele. Elképzeli, hogy az ő tökéletes ingatlanja majd biztosan néhány nap alatt elkel, nem fognak a vevők alkudozni, gyorsan lezajlik az egész folyamat és már a bankszámláján is vannak a milliók. 

Kiindulás

Így indultak Barbaráék is neki a lakásuk értékesítésének. Befektetési céllal vásároltak egy lakást Budapest belvárosában, kifejezetten jó helyen, majd időt, energiát, pénzt nem kímélve felújították azt igazán magas minőségben. Volt már némi tapasztalatuk, maguknak is újítottak már fel ingatlant, a családban volt műszaki ember is. Kb 1 év alatt el is készült a lakás, gyönyörű gránit pulttal, csodaszép szaniterekkel, igazi fa padlóval, hibátlan műszaki megoldásokkal. 

Feltöltötték a képeket és a hirdetést, a telefon azonban nem csörgött. Nem tolongtak a vevők a lakásért. Így teltek el hosszú hónapok. Egyre kisebb érdeklődés mutatott a lakásuk iránt, és összességében az ilyen nagy méretű belvárosi lakások iránt. Teljesen reménytelennek érezték a helyzetet, ráadásul beütött a koronavírus járvány és egy potenciális célcsoport, a külföldi vásárlók, teljesen eltűntek a piacról.

Aggodalmak

Számtalanszor megfordult a fejükben, hogy hatalmas hiba volt ebbe az egészbe belekezdeni, és főtt a fejük, hogy fognak egyáltalán a befektetett összeghez hozzájutni. Úgy tűnt nincs más választásuk mint csökkenteni az árat, míg valaki meg nem veszi a lakást. Egy 100 millió forint értékű lakásnál ez nem pár százezer forint engedmény lett volna, hanem milliók, sőt tízmilliók.

Befektetési célú lakás home stagingje

Barbara azonban nem hagyta ennyiben, nem fogadta el, hogy ennek így kell történnie. Figyelte a hirdetett lakásokat és látott néhányat, melyeket csodásan bútorozva és dekorálva kínáltak eladásra. Elsőre ez furcsának tűnt neki is, de úgy érezte ezt még meg kell próbálnia, mielőtt drasztikus árcsökkentésbe kezdenek. 

Elkezdett kutakodni az interneten, hogy Magyarországon ezzel, vagyis befektetési célú lakás home stagingjével foglalkozik-e valaki, és fellélegzett mikor megtalálta az oldalunkat, a referenciákkal, sikersztorikkal. Felcsillant a remény számára, hogy akkor talán még nincs minden veszve és felhívott bennünket.

MEGVALÓSÍTÁS

 

Az egész történetről készítettünk egy videós beszámolót. Ebből megtudhatod:

Hogyan lehetséges eladni egy 1,5 évig sikertelenül hirdetett lakást árcsökkentés nélkül?

– hogy készítettük fel a lakást csupán 1 millió Ft-ból és adtuk el 105 MILLIÓ Ft-ért?

– mi volt a probléma a lakással,

– milyen hibákat hogy küszöböltünk ki és mi az amihez nem nyúltunk,

– milyen árazási stratégiával tettük piacra a lakást,

– mire költöttünk.

Végeredmény

Azt hiszem nem árulunk el nagy titkot, hogy Barbara sztorija igazi sikertörténetként zárult, de mondja el ezt ő a saját szavaival:

„Minden problémára találtatok megoldást. A lakás hibáit és hiányosságait gyorsan megoldottátok. A lakásom gyönyörű lett.Minden képzeletemet felülmúlta. A fotók és a hirdetési anyag lenyűgöző lett. Az árképzés és későbbi emelés nagyon jó volt. Összességében elégedett vagyok, mert tudom hogy ezt a méretű lakást nehéz eladni. Ezt csak így lehetett eladni a Ti munkátokkal és tudásotokkal.”

Wiest Barbara

Mit szólnál, ha azt mondanánk, hogy neked sem csak az árcsökkentés az eszközöd? Befektetési célú lakásod home stagingje milliókat érhet!

Tudtad, hogy velünk már díjmentesen is tudsz konzultálni? Jelentkezz be 30 perces online konzultációnkra és mebeszéljük, hogy tudunk neked segíteni gyorsabban és jobb áron eladni az ingatlanod!

Tudjuk mit beszélünk, már 100 ügyfelünknek segítettünk és kerestünk nekik milliókat!