Barion Pixel

Referenciák

Ingatlan eladása gyorsan és jó áron? Igen, a home staging-gel lehetséges! Nézze meg referenciáinkat, melyek bizonyítják, hogy a home staging minden típusú ingatlannál működik!

Berendezett lakás hosszútávú kiadásra

Berendezett lakás hosszútávú kiadásra

Hosszútávú kiadás bútorozva vagy bútor nélkül? Visszahozza-e az árát a bútorokba fektett pénz? Könnyebb lesz így bérlőt találni, vagy majd mindenki hozni akarja a saját bútorát és nem tudjuk hova tenni, amit drága pénzért megvettünk? Ilyen és ehhez hasnoló kérdések sokszor felmerülnek a kiadásra szánt lakások tulajdonosaiban. A válasz azonban egyértelműen igen, biztos, hogy csak így érdemes.

Befektetési célú lakás home stagingje

Befektetési célú lakás home stagingje

Befektetési célú lakás home stagingje- így adtuk el bérelt bútorokkal, dekorációval és profi bemutatással a 1,5 évig eladhatatlan lakást 105 millió Forintért. Árcsökkentés helyett árat emeltünk.

Felújítás rövidtávú kiadásra

Felújítás rövidtávú kiadásra

Megéri-e a felújítás rövidtávú kiadásra szánt befektetési célú ingatlanoknál? Megbízónk eladóként az elvártnál 10%-kal magasabb árat realizált a lakás értékesítésekor, mely még meghirdetés előtt egy nap alatt kelt el. A befektető vevő pedig azonnal magas áron tudta az ingatlant hasznosítani ezzel maximalizálva a saját profitját.

Lakásfelújítás eladás előtt

Lakásfelújítás eladás előtt

Megbízónk számára 6 hét alatt több millió Forintos nyereséggel zártuk lakása eladását. Ez az eladás előtti felújítás nélkül nem lett volna lehetséges. A tulajdonos a profit mellett azt értékelte legjobban, hogy mindent mi intéztünk, neki semmi dolga nem volt.

Home staging bútorbérléssel

Home staging bútorbérléssel

Évi 14,5 millió Ft-os passzív jövedelmet realizál megbízónk home staging-gel felkészített háza kiadásából. Aggodalommal tölt el téged is, hogy megbízható bérlő költözik-e az ingatlanodba? A megoldás egyszerű, adj minőséget és minőségi bérlő érkezik! Ráadásul költségeid már bútorbérléssel csökkentheted!

Home staging hosszútávú kiadásra

Home staging hosszútávú kiadásra

A vírus helyzet okozta változások az ingatlanpiacon erőteljesen érezhetőek a kiadó lakások esetében is. A rövidtávú kiadásra szánt ingatlanok közül sok eladó sorba került, illetve sok ú jépítésű lakás készült el. Ezt a lakást home staging után 1 nap alatt adta ki tulajdonosa!

Családi ház értéknövelése home staginggel

Családi ház értéknövelése home staginggel

Az évek óta lakatlan ikerház fél rendkívül rossz állapotban volt, mikor elkezdtük vele a munkát. Megbízónk befektetési céllal vásárolta az ingatlant, maximális felmérve az előtte álló nehézségeket.

Budapesti panel lakás home stagingje

Budapesti panel lakás home stagingje

Sokszor halljuk munkánk során, hogy a home staging csak luxus ingatlanoknál működik. Mi sem bizonyítja jobban ennek az állításnak az ellenkezőjt, mint az alábbi panel lakás sikeres home stagingje.

Valljuk, hogy a home staginggel minden típusú és méretű ingatlan értéke megnövelhető, ha szakértő kezekre bízzuk a megvalósítást.

Valljuk, hogy a home staginggel minden típusú és méretű ingatlan értéke megnövelhető, ha szakértő kezekre bízzuk a megvalósítást.

Balatoni nyaraló értéknövelése

Balatoni nyaraló értéknövelése

Az ingatlanpiac ma szinte ki van éhezve jó minőségű, igényes, jól funkcionáló ingatlanokra. 3 hét alatt készítettünk fel egy balatoni nyaralót az értékesítésre, ami előtte egy évig állt a piacon, nem találta meg a vevőjét. Felkészítést követően 7 millió Ft-tal emeltük meg a kínálati árat és a nyaraló elkelt 5 nap alatt ALKU NÉLKÜL!

Teljes felújítás Újlipótváros szívében

Teljes felújítás Újlipótváros szívében

Az alábbi történetben szereplő befektető már visszatérő megbízónk, mivel az első közös projekttel annyira elégedett volt, hogy a következő ingatlan befektetésénél is minket bízott meg a felkészítéssel. A lakást hamar megtalálta, de egy hagyatéki eljárás miatt várni kellett a birtokbavételre. A tervezési munkát viszont el lehetett közben kezdeni. Mivel az ingatlanban évek óta nem laktak, és előtte sem fordítottak nagy gondot…

Felkészítés néhány óra alatt

Felkészítés néhány óra alatt

Immár három éve dolgozunk home staging szakértőként, és ez idő alatt számos, gyönyörű lakás került ki a kezeink közül megbízóink és a vevők, illetve a bérlők legnagyobb örömére. Mégis a mai napig érkezik hozzánk olyan felkérés, amire korábban nem volt példa. De nagyon szeretjük a kihívásokat és örömmel vágunk neki minden új projektnek, ahogy ennek is. Rövidtávú lakáskiadással foglalkozó üzemeltető partnerünk…

Egy lakásból kettő

Egy lakásból kettő

Befektetési célú ingatlan vásárlásakor mindenkinek alapvetően két cél lebeg a szeme előtt: a befektetés minél előbb térüljön meg és a lehető legnagyobb hozammal működjön. Hogy tudunk minél többet kihozni egy 44 nm-es belső udvaros lakásból? Megvizsgáltuk a környéket, megismertük a befektető szándékait, átgondoltuk az alaprajz adta lehetőségeket és megszületett a koncepció.

Erzsébetvárosi impozáns otthon

Erzsébetvárosi impozáns otthon

Ennek az ingatlannak a tulajdonosa az a befektető cég, akinek már több megbízást köszönhetünk. A tervezésben, beszerzésben és a kivitelezővel való együttműködésben vettünk részt. Az ingatlan egy múlt század elején épült házban volt és a tipikus mai ingatlan piaci állapotokat tükrözte. Jó adottságokkal rendelkező, de kiritkán aluli lelakott állapotban lévő lakást találtunk felméréskor.

Sikeres ingatlanbefektetés home staging-gel

Sikeres ingatlanbefektetés home staging-gel

Egy ingatlanbefektető azzal keresett meg bennünket, hogy barátjától hallott rólunk és a home stagingről. Volt befektetni való pénze, viszont nem volt ideje és szakértelme azzal foglalkozni, hogy azt biztos hozamot hozó, biztonságos módon fektesse be. Az eddigi eredményeink meggyőzték, így egyértelmű volt: megbíz minket a teljes folyamat menedzselésével, ő pedig azzal tölti az idejét, amihez kedve van…

Itt találkozhattál velünk:

ing befektetők napja 2020
libri logo

a mi

Otthonunk

magazin