Referenciák

Az oldalt folyamatosan frissítjük, gyere vissza később is, hogy lásd legújabb munkáinkat is!

Budapesti panel lakás home stagingje

Budapesti panel lakás home stagingje

Sokszor halljuk munkánk során, hogy a home staging csak luxus ingatlanoknál működik. Mi sem bizonyítja jobban ennek az állításnak az ellenkezőjt, mint az alábbi panel lakás siker sztorija!

Valljuk, hogy a home staginggel minden típusú és méretű ingatlan értéke megnövelhető, ha szakértő kezekre bízzuk a megvalósítást.

Valljuk, hogy a home staginggel minden típusú és méretű ingatlan értéke megnövelhető, ha szakértő kezekre bízzuk a megvalósítást.

Balatoni nyaraló értéknövelése

Balatoni nyaraló értéknövelése

Az ingatlanpiac ma szinte ki van éhezve jó minőségű, igényes, jól funkcionáló ingatlanokra. 3 hét alatt készítettünk fel egy balatoni nyaralót az értékesítésre, ami előtte egy évig állt a piacon, nem találta meg a vevőjét. Felkészítést követően 7 millió Ft-tal emeltük meg a kínálati árat és a nyaraló elkelt 5 nap alatt ALKU NÉLKÜL!

Teljes felújítás Újlipótváros szívében

Teljes felújítás Újlipótváros szívében

Az alábbi történetben szereplő befektető már visszatérő megbízónk, mivel az első közös projekttel annyira elégedett volt, hogy a következő ingatlan befektetésénél is minket bízott meg a felkészítéssel. A lakást hamar megtalálta, de egy hagyatéki eljárás miatt várni kellett a birtokbavételre. A tervezési munkát viszont el lehetett közben kezdeni. Mivel az ingatlanban évek óta nem laktak, és előtte sem fordítottak nagy gondot…

Újlipótvárosi ékszerdoboz

Újlipótvárosi ékszerdoboz

A Szent István park közvetlen közelében helyezkedett el ez a néhány éve szépen felújított, remek adottságokkal rendelkező lakás. Mivel a tulajdonos a lehető legjobb áron akarta eladni, tudta, hogy a home staging és a mi segítségünket kell ehhez igénybe vennie. Nagyon jó alapokra építkezhettünk így nem is volt kérdés, hogy a home staging meghozza a tőle elvárható eredményt: hamar érkező, alku nélkül vásárló, maximálisan…

Felkészítés néhány óra alatt

Felkészítés néhány óra alatt

Immár három éve dolgozunk home staging szakértőként, és ez idő alatt számos, gyönyörű lakás került ki a kezeink közül megbízóink és a vevők, illetve a bérlők legnagyobb örömére. Mégis a mai napig érkezik hozzánk olyan felkérés, amire korábban nem volt példa. De nagyon szeretjük a kihívásokat és örömmel vágunk neki minden új projektnek, ahogy ennek is. Rövidtávú lakáskiadással foglalkozó üzemeltető partnerünk…

Egy lakásból kettő

Egy lakásból kettő

Befektetési célú ingatlan vásárlásakor mindenkinek alapvetően két cél lebeg a szeme előtt: a befektetés minél előbb térüljön meg és a lehető legnagyobb hozammal működjön. Hogy tudunk minél többet kihozni egy 44 nm-es belső udvaros lakásból? Megvizsgáltuk a környéket, megismertük a befektető szándékait, átgondoltuk az alaprajz adta lehetőségeket és megszületett a koncepció.

Erzsébetvárosi impozáns otthon

Erzsébetvárosi impozáns otthon

Ennek az ingatlannak a tulajdonosa az a befektető cég, akinek már több megbízást köszönhetünk. A tervezésben, beszerzésben és a kivitelezővel való együttműködésben vettünk részt. Az ingatlan egy múlt század elején épült házban volt és a tipikus mai ingatlan piaci állapotokat tükrözte. Jó adottságokkal rendelkező, de kiritkán aluli lelakott állapotban lévő lakást találtunk felméréskor.

Sikeres ingatlanbefektetés home staging-gel

Sikeres ingatlanbefektetés home staging-gel

Egy ingatlanbefektető azzal keresett meg bennünket, hogy barátjától hallott rólunk és a home stagingről. Volt befektetni való pénze, viszont nem volt ideje és szakértelme azzal foglalkozni, hogy azt biztos hozamot hozó, biztonságos módon fektesse be. Az eddigi eredményeink meggyőzték, így egyértelmű volt: megbíz minket a teljes folyamat menedzselésével, ő pedig azzal tölti az idejét, amihez kedve van…

Itt találkozhattál velünk:

Az alábbi elérhetőségeken keress bennünket bátran, ha a legjobb áron és leggyorsabban akarod eladni vagy kiadni ingatlanodat:

Cím:

1061 Budapest,
Paulay Ede utca 56. (csak előzetes megbeszélés alapján)

Telefonszám:

06 30 294 12 96
06 30 899 42 20

Email cím:

hello@rennahome.hu

Üzenet küldése