Home staging-
ingatlanfelkészítés és értékesítés tudománya

“Ha tudod mi hajtja az embereket, mindent el tudsz érni.” – Machiavelli

Hogyan kell jól
ingatlant eladni?

A home staging a legjobb dolog, ami az ingatlanoddal történhet, mielőtt búcsút vesztek egymástól! Hogy miért? Mert a home staginggel az ingatlan HAMARABB, és MAGASABB ÁRON fog elkelni, mint felkészítés nélkül.

Ugyanazt az ingatlant másképp látja az eladó és a vevő. Ahhoz, hogy a lehető legjobb árat kapjuk az ingatlanunkért ÉRTÉKESSÉ kell azt tennünk a VEVŐ számára. Meg kell mutassuk a benne rejlő potenciált és ki kell emeljük előnyös adottságait.

Minden ingatlannak megvan a maga vevője, aki értéket lát benne, meg kell találnunk a megfelelő célcsoportot és megmutatni neki a lakásban rejlő lehetőségeket. A home staging minden típusú és értékű ingatlan esetében működik, csak tudni kell mire szabad és érdemes költeni és mennyit, ismerni kell a vevői igényeket.

Az ingatlanfelkészítés mértéke és a ráfordítandó összeg függ az ingatlan állapotától, az eladó céljáról és lehetőségeitől. Klasszikusan általában az ár 1-5%-ról beszélhetünk egy jó(!) állapotú ingatlan esetében. Velünk biztos lehetsz benne, hogy minden elköltött forint sokszorosan megtérül!

Miért érdemes költeni a lakásra/ingatlanra eladás előtt?

Egy felkészített ingatlan  – azon túl, hogy hibátlan és tökéletesen funkcionál – világos, tágas tereivel, gyönyörűen bútorozott helyiségeivel, ízléses dekorációval már a hirdetési portálokat böngészve megragadja az érdeklődő figyelmét. A lakásba lépve csupán 7 másodpercünk van, hogy olyan vizuális élményt nyújtsunk, amivel lenyűgözzük a vevőt. Ennyi idő alatt dől el ugyanis, hogy az érdeklődő megvásárolja-e az ingatlant. A jó hír, hogy ennek a mindent eldöntő 7 másodpercnek az irányítása a kezünkben van.

Szóval nincs is más dolgunk, mint

piacot elemezni

tudatosan felkészíteni

profin bemutatni

Tűnj ki felkészített ingatlanoddal a kínálatból, hozd ki belőle a legtöbbet és add el a lehető legjobb áron!

Miért Velünk készítsd fel az ingatlanod? Mert mi tudjuk a kérdéseidre a választ!

  • Hogyan kell jól és gyorsan eladni ingatlant?
  • Hogyan érdemes az ingatlant hirdetni?
  • Felismerjük az okokat, amiért nem tudod eladni az ingatlant.
  • Mi a teendő a nehezen eladható ingatlanokkal?
  • Mennyit érdemes ingatlanra költeni eladás előtt?
  • Mire érdemes költeni?
  • Mennyivel ér többet a felkészített, felújított ingatlan?
  • Mennyi idő alatt lehet értékesíteni az ingatlant?
  • Milyen teendőket érdemes elvégezni az ingatlanon eladás előtt?
  • Tudjuk hogy kerülhetsz versenytársaid elé az ingatlanpiacon!

"Több lakás kapcsán is egyeztettünk, dolgoztunk együtt a csapattal! 2 sikeres projektet vittünk véghez, komoly anyagi sikert realizálva!

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!"

Szigeti Márk, MVP Management Kft.

"Több sikeres beruházásunkban működött közre a csapat. A végső arculat kialakításában komplex munkát vállaltak, amely felölelte a tervezés, beszerzés és a stylist feladatokat is. A felmerülő problémákat rugalmasan kezelték, az elkészült lakásokról készült fényképek pedig magukért beszélnek."

 

Kókány Zoltán, FK-Red Kft.

"Igazán elégedett vagyok a csapat által nyújtott homestaging szolgáltatással. A segítségükkel pàr hét alatt, jóval magasabb áron eladtam az ingatlanomat, amit azelőtt hiába hirdettem. A lányok nagyon profik és segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom őket.:)"

D.T.

Itt találkozhattál velünk: