Barion Pixel

Több, mint 5 milliárd értékű ingatlan vagyont bíztak ránk, melyeket sikeresen készítettünk fel és értékesítettünk.

Több, mint 100 boldog ingatlan tulajdonosnak tettünk extra milliókat a zsebébe.

Leszel Te a következő?

"Jó dolog profikkal együttműködni. Tetszett, hogy elmondtátok javaslataitokat, alternatívákat sorakoztattatok fel, megadva nekünk a választás lehetőségét. Tetszett, hogy diktáltátok a tempót, Végül nagy örömünkre az ingatlan bérbeadása rendkívül gyorsan megvalósult, köszönhetően az ízléses berendezésnek, a profi hirdetésnek és azon belül az élethű sok fotónak. Köszönöm az együttműködést!"

Szengofszky Oszkár

"Rékáékkal a balatoni nyaralónk kapcsán kerültünk kapcsolatba.Habár sokan érdeklődtek, de eladni mégsem sikerült.Eleinte úgy voltunk vele, hogy majd az új tulajdonos alakítsa ki saját ízlésüknek megfelelően, de be kellett látnunk, hogy ez nem fog működni.A facebookon találkoztam a Renna Homemal, utána olvasgattam, elolvastam az összes sikersztorijukat és meggyőztek.

Nagyon profin intézték a dolgokat, látszott, hogy van tapasztalat. Folyamatosan kapcsolatban voltunk, mindenről tájékoztattak minket, de mindent ők menedzseltek és circa 3 hét alatt megújult a ház! És 1 hét múlva el is adtuk a házat alku nélkül a meghirdetett árért!"

 

Rakonczai Bea

"A profi hozzáállásotok a munkátokhoz győzött meg arról, hogy veletek dolgozzak.

Mindenkinek ajánlanám a szolgáltatásotokat aki a lehető legjobb áron szeretné eladni lakását vagy házát és mindezt kényelmesen , tudva hogy ti minden szervezést, beszerzést, szakmunkák megrendelését profin intéztek.

Minden problémára találtatok megoldást. A lakásom gyönyörű lett.Minden képzeletemet felülmúlta. A fotók és a hirdetési anyag lenyűgöző lett. Az árképzés és későbbi emelés nagyon jó volt. ... Ezt a lakást csak így lehetett eladni, a Ti munkátokkal és tudásotokkal."

Wiest Barbara

„Több lakás kapcsán is egyeztettünk, dolgoztunk együtt a csapattal! 2 sikeres projektet vittünk véghez, komoly anyagi sikert realizálva!

Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!”

Szigeti Márk, MVP Management kft

„Több sikeres beruházásunkban működött közre a csapat. A végső arculat kialakításában komplex munkát vállaltak, amely felölelte a tervezés, beszerzés és a stylist feladatokat is. A felmerülő problémákat rugalmasan kezelték, az elkészült lakásokról készült fényképek pedig magukért beszélnek.”

Kókány Zoltán, FKRed kft.

„Igazán elégedett vagyok a csapat által nyújtott homestaging szolgáltatással. A segítségükkel pàr hét alatt, jóval magasabb áron eladtam az ingatlanomat, amit azelőtt hiába hirdettem. A lányok nagyon profik és segítőkészek voltak. Csak ajánlani tudom őket.:)”

D.T.

© 2020 RennaHome. All Rights Reserved.     ÁSZF          Adatkezelési tájékoztató