Köszönjük megkeresésed!

Kedves Leendő Megbízónk!

Köszönjük, hogy jelentkeztél hozzánk!

Gratulálunk! Ezennel bekerültél abba a szűk körbe, aki komolyan és tudatosan készül az ingatlaneladásra.

A tanulmányt az oldal alján található linken tudod letölteni!

3 munkanapon belül felvesszük Veled a kapcsolatot, de addig is szeretnénk Veled néhány információt megosztani.  Ahhoz, hogy határozott döntést tudj hozni a lakásod, házad eladás előtti felkészítését illetően, elengedhetetlen, hogy minden kérdésedre választ kapj.

Nagyon sok kérdést kapunk megbízóinktól a szolgáltatásunkkal kapcsolatban, így összeszedtük és megválaszoljuk most Neked is a legfontosabbakat, hogy biztonsággal bele tudj vágni a közös munkába velünk, és a Te ingatlaneladásod is siker sztori legyen! 

Ezt a 3 kérdést mindenki felteszi, aki regisztrál:

FONTOS: 

Ezen az oldalon röviden összefoglaljuk a legfontosabbakat, és már küldjük is Neked azt az emailt, amiben részletesebben is kitérünk az alábbi kérdésekre, és arra, hogy pontosan mi is fog történni most, hogy elküldted a regisztrációdat.

Kérjük, hogy figyeld az e-mailjeidet, és a tőlünk érkező leveleket jelöld be biztonságosnak! Nehogy lemaradj fontos és hasznos információkról!

Biztosan működik az én lakásomnál/házamnál?

Sokszor halljuk azt a kifogást, hogy a home staging csak luxus ingatlanoknál éri meg. Ezt határozottan cáfoljuk, hiszen saját megbízásaink között is számtalan olyan ingatlan sikeres értékesítése történt meg, ami egyáltalán nem tartozott a luxus ingatlanok közé. 

A magyarázatot és egy konkrét megbízásunk- ami nagyon-nagyon messze volt a luxus ingatlan kategóriától – példáját a levélben találod.

Mi a garancia, hogy valóban a legjobb áron és gyorsabban el tudjátok adni a lakásomat, házamat?

 

Garancia a turmixgépre van, lakáseladásra nincs… Nem szeretnénk elviccelni a témát, de be kell látnod, hogy olyat ígérni, hogy garantáljuk az eladást X Ft-ért Y nap alatt, felelőtlen ígérgetés lenne. A tudásunkra, tapasztalatunkra és az eddigi munkánk eredményeire alapozva mondunk bármit a munkánk során. Arra tudunk garanciát vállalni, hogy felelősségteljesen, legjobb tudásunk szerint javasolunk bármilyen változtatást, vagy hirdetési árat.

Ha mindenképpen valami kézzel fogahatót szeretnél, nézd meg az elküldött emailben a megbízásaink statisztikáit – amelyek teljes mértékig valós, saját munkáinkból származó számok!- és döntsd el, hogy megbízol-e bennünk.

Mennyibe fog kerülni a home staging és a Ti munkátok?

Talán ez a leggyakoribb kérdés, amit kapunk. Leggyakrabban egy közérthető példával szoktuk elmagyarázni, hogy miért nem lehet fontos információk hiányában korrekt árat mondani.

Olvasd el az emailt, és bizonyosan meg fogod érteni, hogy miért elengedhetetlen, hogy csak alapos felkészülés után adjunk ajánlatot. 

Az emailből meg fogod tudni azt is, hogy miért működünk úgy, hogy egy tanácsadással kezdünk, amire már előre felkészülten érkezünk, és ott mindent egyeztetünk Veled. Ott már lehet beszélni költségekről, árakról.

Arról, hogy mennyi mindent kapsz,a tanácsadásadás alkalmával, és az milyen értékkel bír majd számodra, szintén minden részletet megtudhatsz levelünkből.

 

Reméljük, meg tudtuk válaszolni a legégetőbb kérdéseidet és izgatottan várod a találkozót, hamarosan jelentkezünk!

üdvözlettel,

Réka és Veronika

Réka Vera portré