Home staging: Ingatlan értéknövelés és eladás alku nélkül

Felkészítjük ingatlanodat eladásra, így nem kell

hónapokig az alkudozó vevőkkel kűzdened.

 

AZ ÁLTALUNK FELKÉSZÍTETT LAKÁSOK ÁTLAG 42 NAP ALATT, 

ÁTLAGOSAN 0,8 % ALKUVAL KELNEK EL,

PIACI ÁTLAGÁR FÖLÖTT.

Nincsenek vevők vagy csak alkudoznak?

 

A jelenlegi piacon még inkább igaz, hogy csak azok az ingatlanok adhatók el alku nélkül, amelyek kitűnnek a kínálatból.

Egyre több ingatlan lakás, ház kerül meghirdetésre, egyre többen versenyeznek az egyre kevesebb vevőért.

Ha nem készíted fel tudatosan ingatlanodat, garantáltan veszteni fogsz, milliókkal kevesebbért fogod eladni, esetleg el sem tudod adni a végén.

NE az árat csökkentsd!

Van más megoldás!

 

HOME STAGING SZOLGÁLTATÁSUNK
SEGÍTSÉGÉVEL ÜGYFELEINK
INGATLANÁNAK 65%-A
ALKU NÉLKÜL KEL EL!

ELADÁS AKÁR PIACI ÁTLAGÁR FELETT 15%-KAL

A home staginggel felkészített lakások minden piaci helyzetben a legjobb áron, és gyorsabban kelnek el, mint a versenytársak. Ráadásul minden ingatlantípusnál működik! Eddig mi 100%-os eredménnyel működtünk!

unalmas hogy nem jönnek komoyl vevők

Nincs több komolytalan nézelődő

Nem kell hónapokig a “turistákkal” foglalkoznod. Már a hírdetésed is kitűnik a többi közül. Csak komoly vevők jönnek, akiknek pont a Te lakásod kell, nem alkudoznak, és megköttetik az üzlet. Megbízásaink átlagban 65%-ban alku nélkül kelnek el!

Stresszmentes ingatlan értékesítés

Leveszünk mindent terhet a válladról, nem csörög a telefonod egész nap. Mi intézünk mindnet a felkészítéstől az értékesítésig, Te csak élvezd a végén a sikert! Végre arra fordíthatod a vételárat, amire szeretnéd!

Mi az a home staging?

A Te lakásodból, házadból  megteremtjük a vevő álomotthonát!

Az ingatlanod állapotától függően néhány nap vagy néhány hét alatt elvégeztetjük a szükséges javítási, felújítási munkákat, majd berendezzük, dekoráljuk.

Majd profi fotókkal és hirdetéssel úgy tálaljuk, hogy a vevő számára ellenállhatatlan lesz. A Te ingatlanodat akarja megvenni.

Végül a legmagasabb áron értékesítjük. Mivel komoly piac elemzés előzi meg a munkát, és tökéletes “terméket” hozunk létre, pontosan tudjuk az ingatlanod valódi értékét.

konzultálunk a megbízóval

Konzultálunk Veled…

Fontos számunkra, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk segíteni Neked. Minden megbízást azzal kezdünk, hogy egyeztetjük Veled a terveidet és a lehetőségeidet.

Megbeszélünk Veled mindent, mielőtt bármit javasolnánk. Megismerjük az ingatlanod adottságait, állapotát, egyeztetjük Veled, hogy mik az elképzeléseid az értékesítésről, mennyi időt/pénzt tudsz a felékszítésre szánni, stb.

Teljes mértékben ehhez igazítjuk a felkészítés költségvetését és menetét.

elemzünk, tervezünk…

Semmit nem véletlenszerűen teszünk, az ingatalnod felkészítése során minden tudatosan történik annak érdekében, hogy valóban értéket növeljünk.

Piacot elemzünk, hogy megtaláljuk azt a célcsoportot, aki a vevő lesz, és az ő igényeire szabjuk az ingatlanodat.

Majd megtervezzük a teendőket, Veled egyeztetve elindul a felkészítés.

Egyetlen cél lebeg a szemünk előtt: olyan ingatlant alkotni, amit  a vevő leginkább értékel és hajlandó érte a legtöbbet fizetni. A Te célod a mi célunk is: a lehető legmagasabb áron eladni a lakásodat, házadat.

legfontosabb a megtérülés…

Az ingatlan eladás előtti felkészítésére úgy kell tekinteni, mint egy rövid távú befektetésre. El kell fogadnod, hogy tenned kell azért, hogy milliókat nyerj, vagy ne veszíts!

Akár a saját ingatlanodat árulod, akár ingatlanbefektető vagy, számodra a legfontosabb, hogy a lehető legjobb áron értékesítsd az ingatlanod. A régi berögzött szokások nem működnek, nyitottnak kell lenned az újra.

Ne maradj le róla, mert a konkurenciád előbb fogja alkalmazni.

Velünk biztos lehetsz benne, hogy csak arra költünk, ami garantáltan sokszorosan megtérül az eladási árban. Átlagosan ingatlanonként 6 millió Ft értéknövekedést értünk el eddig munkánk során.

a vevő beleszeret…és megveszi

Pontosan ismerjük a leendő vevők igényeit, ezért olyat hozunk létre, ami az ő vágyait testesíti meg.

Ez már nem “egy lakás” lesz, hanem egy olyan otthon, ahová belép és menthetetlenül beleszeret. Ez számára érték, ezért hajlandó fizetni. (Te pedig értéket teremtesz egy szép, igényes környezettel, ami jó érzés 🙂 )

Mostantól ez egy termék, amit a lehető legjobban kell eladni. Ettől a pillanattól fogva pedig egy számít: a vevőnek tetszen.

Ahhoz, hogy ez a varázslat megtörténjen, bíznod kell bennünk és el kell engedned fejben, hogy ez a Te otthonod.

Te csak  számold a pénzt…

Az első konzultációtól az értékesítés lezártáig végig “fogjuk a kezed”.

A tervezéssel, felkészítéssel és dekorálással nem ér véget a munkánk, az egész értékesítési folyamatot végigvisszük.

Képviseljük azt az értéket, amelyet létrehoztunk, így biztos lehetsz benne, hogy a legmagasabb áron fogjuk értékesíteni az ingatlanodat!

Nálunk nincs “minimál ár”, csakis a valódi értékén történő értékesítést tudjuk elfogadni.

Ezeknek az ingatlanoknak a tulajdonosai bíztak bennünk…

Budapesti panel lakás

4 hónapig eladhatatlan 36M Ft-ért

RH Home staging után:

Ráfordítás: 700e Ft

Eladva ALKU NÉLKÜL 3 hét alatt 40M Ft-ért

*Érsek Dórával közös munka

home staging
Balatoni nyaraló

1 évig eladhatatlan 43M Ft-ért

RH Home staging után:

Ráfordítás: 3M Ft

Eladva ALKU NÉLKÜL 5 nap alatt 49,9M Ft-ért

belvárosi ingatlan

Ingatlanos értékelés: 80M Ft

RH Home staging után:

Ráfordítás: 3M Ft

Eladva ALKU NÉLKÜL 3 hét alatt 89M Ft-ért

Mire számíts, ha mi készítjük fel eladásra és mi értékesítjük az ingatlanodat?

 

Teljeskörű home staging és értékesítés

Konzultáció

Megismerünk Téged és az ingatlanodat, megbeszéljük, mik a terveid, lehetőségeid. Így csak olyat javasolunk, ami megegyezik az elképzeléseiddel.

 

Piacelemzés

Megkeressük, ki a célcsoportja az ingatlannak, vagyis, kinek az álomotthonát kell megalkotnunk és ő mennyit fog érte fizetni. Vagyis mennyit fog érni az ingatlan a piacon.

Tervezés

A maximális eredmény, vagyis a legjobb eladási ár a cél, nem bízunk semmit a véletlenre. Mindent megtervezünk: funkciókat, színeket, stílust, stb.

megvalósítás

Jön a megvalósítás, vagyis MINDENT elvégzünk helyetted, a munkálatok irányításán keresztül, a rendelések, szállítások, szerelés, takarításon át .

 

bérlés

Ahhoz, hogy minél kisebb költséggel tudjuk biztosítani számodra a home staginget, kedvező bérleti konstrukciót dolgoztunk ki a bútorokra, dekorokra.

styling

Feltesszük a pontot az i-re, dekorálunk. Megteremtjük azt az életérzést, amibe majd beleszeret a vevő. E nélkül nem létezik home staging.

 

fotózás

Profi fotóssal készíttetünk olyan fotókat, amellyel már a hirdetésed is kitűnik a többi közül. E nélkül nincs esélyed megragadni a vevő figyelmét.

 

marketing

Elkészítjük a hirdetéshez a szöveget, ami elad, illetve az alaprajzokat. (Nem ákombákomokat, aminek semmi köze a valósághoz!)

 

értékesítés

Csak 1-2 ingatlannal foglalkozunk egyszerre, maximálisan a Te ingatlanodra koncentrálunk! Nem csak a hagyományos portálokon hirdetünk, így még több érdeklődőhöz eljutunk. A díjunk pedig egyedülállóan kedvező.

eladás!

Saját munkánk értékével maximálisan tisztában vagyunk, ismerjük a piacot, ezért képviselni is tudjuk azt az árat, amit megállapítunk. Átlag 42 nap alatt, 65%-ban alku nélkül, piaci átlagár felett kelnek el az általunk felkészített ingatlanok.

Ajándékok a komplex szolgáltatáshoz:

Több, mint 70 elégedett ügyfél,

közel 300 millió Forint értéknövelés,

egyedülálló koncepció

Pontosan tudjuk, hogy mit érzel. Mi is végigmentünk ezen a folyamaton.

Sajnos még mindig a legtöbben azt állítják, hogy az egyetlen megoldás az árcsökkentés és így sokan elherdálják legnagyobb vagyonukat.

A mi statisztikánk szerint a home staging, vagyis az ingatlanok eladás előtti felkészítése 100%-ban, azaz minden egyes megbízásunk esetén működött!

A piac nem vár, Te döntöd el, meddig húzod az eladást!

Jelentkezz most, mert csak korlátozott számban tudunk megbízást elvállalni.

Akit elvállalunk, arra maximálisan koncentrálunk, ezért egy hónapban maximum két új ügyfelet fogadunk.

100% értéknövelési garancia

Csak arra költünk, ami sokszorsan megtérül!

100% határidő garancia

Munkánkra határidő garanciát vállalunk, tudjuk, hogy az idő pénz!

 

1. Töltsd ki az űrlapot!

Add meg az elérhetőségedet, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot!

 

2. Add meg ingatlanod néhány adatát!

Az űrlapon a “Tovább” gombra kattintva teheted meg.

 

3. Kattints a “Visszahívást

kérek” gombra, és kész is vagy!

Várd a jelentkezésünket és mindent megbeszélünk!

Ne várd tovább a vevőt hiába, mert

csak egyre többet veszítesz!

 

Engedd meg, hogy segítsünk Neked

milliókat nyerni, vagy elkerülni,

hogy milliókat veszíts!

Biztos, hogy az én ingatlanomnál is működni fog?

Igen, abszolút biztos! Sikeres megbízásaink között volt már panel lakás, mini garzon, luxus belvárosi ingatlan, nyaraló és családi ház az agglomerációban. Minden egyes esetben működött az értéknövelés!

Kötelez valamire a telefon beszélgetés?

Nem, semmi kötelezettséged nincs. Meghallgatjuk, hogy hol tartasz az ingatlan eladási folyamatban és elmondjuk, hogy hogyan tudunk Neked segíteni. Ha tetszik a javaslat, elkezdünk együtt dolgozni. Ha nem, akkor harag nélkül elválnak útjaink. 🙂

Ti most akkor ingatlanközvetítők vagytok?

Nem, illetve bizonyos értelemben igen. Az ingatlanok home stagingjével, vagyis eladás előtti felkészítésével foglalkozunk, de mivel úgy gondoljuk, hogy a sikeres értékesítés nagyban függ a marketingtől és magától az értékesítési folyamattól, értékesítjük is ezeket az ingatlanokat. Fontos viszont, hogy csak és kizárólag az általunk felkészített ingatlanok értékesítését vállaljuk!

Mennyibe kerül a szolgáltatásotok?

Gyakori kérdés, de sajnos nem lehet rá egy számmal válaszolni. Minden ingatlan, minden tulajdonos más, minden esetben egyedi, személyreszabott ajánlatot adunk. Ehhez mindenképpen több információra van szükségünk, amit  a Veled való beszélgetés során tudunk majd meg.

Ingatlanközvetítőként hogy tudok Veletek együttműködni?

Nagyon örülünk, ha ingatlanközvetítőként nyitott vagy a szolgáltatásunkra, hogy segíthess ügyfeleden. Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@rennahome.hu email címen, vagy hívj bennünket a 0630/2941296 vagy 0630/8994220-as számon.