Ingatlanbefektetés

 

Ha ingatlanbefektetéseddel a LEGNAGYOBB HOZAM és a LEGRÖVIDEBB MEGTÉRÜLÉSI IDŐ elérése a célod, akkor jó helyen jársz!

Minden befektető célja a profit maximalizálása. A home staging elvei szerint megvalósított ingatlanbefektetések esetében olyan magas minőségű termék előállítása a cél, amely megtalálja IGÉNYES VEVŐjét, aki hajlandó a PIACI ÁTLAGNÁL MAGASABB ÁRAT fizetni az ingatlanért. Ezeket a vevőket és a bérlőket nem az hajtja, hogy legyen egy lakásuk, hanem az életérzést fizetik meg, amit  egy ilyen otthon nyújt.

A home staging BÁRMILYEN TÍPUSÚ INGATLAN esetén sikeresen alkalmazható. Minden helyzetben meg tudjuk találni azt a megoldást, amikor a MEGFELELŐ MÉRTÉKŰ BEFEKTETÉSSEL A LEHETŐ LEGNAGYOBB HOZAMOT lehet elérni. Mindvégig szem előtt kell tartanunk, hogy a célcsoport számára értékes lakást teremtsünk, hiszen a vevő csak azért fog a piaci átlagnál magasabb árat fizetni. Értékeset teremteni lehet egy nagy értékű belvárosi polgári lakás, de akár egy panel esetében is.

Egy ingatlan felújítás esetében a beruházás mértéke rengeteg tényező függvénye. Számba kell venni az ingatlan adta lehetőségeket, a rendelkezésre álló erőforrásokat, majd mérlegelni, hogy mely ÉRTÉKNÖVELŐ BERUHÁZÁSOK térülnek meg.

Nem tudsz vagy nem szeretnél időt, energiát fordítani az ingatlanod felújítására?

Miért Bennünket válassz?

Tanácsadástól, a tervezésen át akár a teljes felújítás menedzselésével állunk rendelkezésedre.

Home staging tudásunk mellé, Réka személyében egy lakberendező, Veronika személyében egy közgazdász áll rendelkezésedre, sok éves tapasztalattal a hátunk mögött.

Az elmúlt 3 évben több, mint 70 ingatlant készítettünk fel eladásra vagy kiadásra, csináltunk egy lakásból kettőt, növeltünk teret galériával, és sok-sok lakást forgattunk ki a négy sarkából, hogy megmutassuk a legjobb arcát, ezzel a befektetőt a lehető legmagasabb profithoz segítve.

Kérdéseid vannak? Keress Bennünket, mi tudjuk a kérdéseidre a választ!

  • Nem tudod hogyan állj neki a felújításnak, merre indulj?
  • Változtatnál a lakás beosztáson, de bizonytalan vagy hogyan?
  • Mikor érdemes egy lakásból kettőt vagy többet csinálni?
  • Milyen költségekkel kell kalkulálni a lakásfelújítás során?
  • Melyek azok a munkálatok, melyek mindenképp megtérülnek?
  • Milyen árkategóriájú burkolatokat, bútorokat érdemes beépíteni?
  • Hogy bútorozzam a lakást?

8 Milliós tanulmány+

5 konkrét tipp

Töltsd le „8 Milliós tanulmány+5 konkrét tipp, hogy alku nélkül add el ingatlanod!” segédletünket és kezdd el azonnal lakásod felkészítését!