Home staging Tanácsadás

A home staging által Gyorsan, alku nélkül,
a legmagasabb áron adhatod el
lakásod, házad.

 

Tanácsadásunkon megtudhatod, hogyan
készítsd fel ingatlanodat eladásra,
hogy ne kelljen hónapokig az
alkudozó vevőkkel kűzdened.

aggódó pár aki nem tudj eladni a lakását

Nincsenek vevők vagy csak alkudoznak?

 

A jelenlegi piacon még inkább igaz, hogy csak azok az ingatlanok adhatók el alku nélkül, amelyek kitűnnek a kínálatból.

Egyre több ingatlan lakás, ház kerül meghirdetésre, egyre többen versenyeznek az egyre kevesebb vevőért.

Ha milliókat szeretnél nyerni, vagy nem szeretnél veszíteni(!), készítsd fel tudatosan ingatlanodat, különben garantáltan bukni fogsz! Milliókat…

NE az árat csökkentsd!

Van más megoldás!

 

Lakásod, házad a legnagyobb vagyonod,

ne herdáld el, értékesítd okosan!

home staging piacelemzés laptopon

piacelemzés, hogy tudd az ingatlan értékét

Tisztában leszel vele, hogy mennyi idő alatt és mennyi pénzből tudod az ingatlanodat a vevők számára vonzóbb termékké átalakítani. Megtudod, hogy mennyit fog érni a piacon a lakásod home staging után.

profi home staging akció terv

PROFI TERV, HOGY KIMAXOLD az eladást

 Megismered az ingatlanodra szabott
 akció tervet, amellyel lépésről lépésre
végigvezetünk, hogy a piaci
lehetőségekhez képest, hogy tudod
a legjobb áron és leghamarabb értékesíteni!

boldog pár aki jól adta el az ingatlanát

Stresszmentes ingatlan értékesítés

Magabiztosan fogod hirdetni az lakásod, nem kell tartanod az alkudozó vevőktől. Nem fogod elkövetni a  hibát, hogy túl vagy alul árazol! A vevők boldogan fogják kifizetni az árat, amit kérsz.

Mi az a home staging tanácsadás?

 

Egy szóbeli konzultáció, ami után kezedben lesz a stratégia, amivel kihozhatod a

maximumot az ingatlanodból.

Megtudhatod, mennyit ér a lakásod most, és mennyit érhet home staging után.

Végig beszéljük helyiségről helyiségre, hogy mit kell tenned, hogy a maximumot kihozd az ingatlanból értékesítéskor.

Javaslatot teszünk a beszerzendő bútorokra, dekorokra. Sőt, segítséget nyújtunk ahhoz is, hogy a legprofibban hirdesd meg!

konzultálunk a megbízóval

Kikérdezünk…

Fontos számunkra, hogy a lehető leghatékonyabban tudjunk segíteni Neked. Minden megbízást azzal kezdünk, hogy egyeztetjük Veled a terveidet és a lehetőségeidet.

Megbeszélünk Veled mindent, mielőtt bármit javasolnánk. Megismerjük az ingatlanod adottságait, állapotát, egyeztetjük Veled, hogy mik az elképzeléseid az értékesítésről, mennyi időt/pénzt tudsz a felékszítésre szánni, stb.

Teljes mértékben ehhez igazítjuk a felkészítés költségvetését és menetét.

elemzünk, tervezünk…

Semmit nem véletlenszerűen teszünk, az ingatalnod felkészítése során minden tudatosan kell, hogy történjen annak érdekében, hogy valóban értéket növeljünk.

Alaposan felkészülünk a home staging tanácsadásra: piacot elemzünk, hogy megtaláljuk azt a célcsoportot, aki a vevő lesz, akinek az igényeire kell szabni az ingatlant.

Meghatározzuk, hogy pontosan mi a teendő- helyiségre lebontva-, mit szükséges beszerezni. Megtervezzük, hogy mindez mennyibe fog kerülni és menniy időre lesz szükség a home staginghez, vagyis a felkészítéshez.

home staging előtt tervezés
nem költünk feleslegesen pénzt

legfontosabb a megtérülés…

Az ingatlan eladás előtti felkészítésére úgy kell tekinteni, mint egy rövid távú befektetésre. El kell fogadnod, hogy tenned kell azért, hogy milliókat nyerj, vagy ne veszíts!

Akár a saját ingatlanodat árulod, akár ingatlanbefektető vagy, számodra a legfontosabb, hogy a lehető legjobb áron értékesítsd az ingatlanod.

A berögzött szokások nem működnek, legyél nyitott az újra. A világ nagy részén ez a szemlélet virágzik, ne maradj le róla, mert a konkurenciád előbb alkalmazza.

Home staging konzultációnkkal biztos lehetsz benne, hogy csak olyat javasolunk, ami garantáltan sokszorosan megtérül az eladási árban.

Jöhet a Tanácsadás…

Mindent ismertetünk Veled, amit a felkészülés során megterveztünk: piacelemzés eredménye, vagyis mennyit ér az ingatlanod, teendők, beszerzendő tárgyak, hirdetéssel kapcsolatos javaslatok, stb.

Mostantól ez már nem a Te otthonod, hanem egy termék, amit a lehető legjobban kell eladni. Ettől a pillanattól fogva pedig egy számít: a vevőnek tetszen, aki belép és beleszeret. Ez számára érték, ezért hajlandó fizetni. (Te pedig értéket teremtesz egy szép, igényes környezettel, ami jó érzés 🙂 )

Ahhoz, hogy ez a varázslat megtörténjen, bíznod kell bennünk, el kell engedned fejben, hogy ez a Te otthonod és el kell végezned azokat, amiket javasolunk Neked.

home staging tanácsadás
tapasztald mega  sikeres lakáseladás örömét

Valósítsd meg és élvezd  a sikert…

Ha követed a home staging tanácsadáson elhangzottakat, garantáltan a lehető legjobb áron és a leggyorsabban fogod eladni lakásod, házad!

Lépj túl a régi berögzött szokásokon, hogy “majd az új tulajdonos felújítja”! Készítsd fel ingatlanodat a home staging segítségével és élvezd azt a sikert, amit már egyre többen megtapasztalnak lakásuk eladásakor!

( Ha mégsem szeretnél magad bajlódni a felkészítéssel és értékesítéssel, nyugodtan ránk bízhatod az egész folyamatot, szívesen segítünk. 🙂 )

panel nappali home staging
Budapesti panel lakás

4 hónapig eladhatatlan 36M Ft-ért

RH Home staging után:

Ráfordítás: 700e Ft

Eladva ALKU NÉLKÜL 3 hét alatt 40M Ft-ért

*Érsek Dórával közös munka

nyaraló konyhája home staging után
Balatoni nyaraló

1 évig eladhatatlan 43M Ft-ért

RH Home staging után:

Ráfordítás: 3M Ft

Eladva ALKU NÉLKÜL 5 nap alatt 49,9M Ft-ért

polgári lakás Budapest home staging után
belvárosi ingatlan

Ingatlanos értékelés: 80M Ft

RH Home staging után:

Ráfordítás: 3M Ft

Eladva ALKU NÉLKÜL 3 hét alatt 89M Ft-ért

Mire számíts, ha igénybe veszed home staging tanácsadásunkat?

 

Szóbeli konzultáció, hogy képes legyél a legjobb áron eladni ingatlanodat

Konzultáció

Megismerünk Téged és az ingatlanodat, megbeszéljük, mik a terveid, lehetőségeid. Így csak olyat javasolunk, ami megegyezik az elképzeléseiddel.

Piacelemzés

Megkeressük, ki a célcsoportja a lakásnak, vagyis, kinek az álomotthonát kell megalkotni és ő mennyit fog érte fizetni. Ez az alapja home stagingnek!

Tervezés

A maximális eredmény, vagyis a legjobb eladási ár a cél, nem bízunk semmit a véletlenre. Mindent megtervezünk: funkciókat, színeket, stílust, stb.

Tanácsadás

Megosztunk Veled  minden információt, hogy magad is profin fel tudd készíteni a lakásodat eladásra. Az elhangzottakat írásban is megkapod.

Elérhető eladási ár

A piacelemzéssel pontosan meg tudjuk határozni, hogy mennyit ér home staging előtt és mennyit fog érni utána az ingatlanod a piacon.

 

Teendő lista

Helyiségről helyiségre végigvesszük, mit kell tenned ahhoz, hogy a maximumot kihozd az ingatlanértékesítésből és mennyi ennek a költsége.*

Beszerzési lista

Helyiségről helyiségre végigmegyünk és megbeszéljük, mit kell beszerezned a tökéletes összképhez és mennyi ennek a költsége.*

hirdetési tippek

Javaslatot teszünk arra, hogy hogyan hirdesd meg a már “tökéletes terméket”, mert ez az a pont, ahol nagyon sokat lehet még nyerni vagy veszteni!

 

*Felújítandó állapotú  vagy klasszikus home stagingre nem alkalmas ingatlannál nem helyettesíti a tervezést és pontost konszignációs listát.

Mennyibe kerül a home staging tanácsadás?

A tudás értéke, amit a tanácsadáson átadunk, nem összehasonlítható azzal, amilyen kedvező a díja, hiszen sokszorosan megtérül.

Egy ekkora összeget két hétvégén elköltesz a bevásárlóközpontban vagy  a piacon. Lakásod, házad eladásakor viszont szó szerint milliókat ér az infomráció, amit megosztunk Veled!

 

Sőt! Pénzvisszafizetési garanciát vállaunk rá! Mi annyira biztosak vagyunk a tanácsadás eredményességében, hogy vállaljuk, ha mégsem azt kapod, amit ígérünk, visszafizetjük a  díját.  Elég fair ajánlat?*

Több, mint 70 elégedett ügyfél,

közel 300 millió Forint értéknövelés,

valós magyarországi piaci tapasztalat

Pontosan tudjuk, hogy mit érzel. Mi is végigmentünk ezen a folyamaton.

Sajnos még mindig a legtöbben azt állítják, hogy az egyetlen megoldás az árcsökkentés és így sokan elherdálják legnagyobb vagyonukat.

A mi statisztikánk szerint a home staging, vagyis az ingatlanok eladás előtti felkészítése 100%-ban, azaz minden egyes megbízásunk esetén működött!

Jenőfi Réka
Vitális Pintér Veronika

A piac nem vár, Te döntöd el, meddig húzod az eladást!

Jelentkezz most, mert csak korlátozott számban tudunk megbízást elvállalni.

Ha a konkurensed előbb ébred,
veszteni fogsz!

100% elégedettségi garancia

100% értéknövelési garancia

Csak arra költünk, ami sokszorsan megtérül!

100% elégedettségi garancia

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha úgy érzed, nem az azt értéket kaptad a tanácsadáson, amit ígértünk, kérd és visszafizetjük az árát!*

*feltételek: lásd ÁSZF

100% elégedettségi garancia

100% határidő garancia

Munkánkra határidő garanciát vállalunk, tudjuk, hogy az idő pénz!

 

1. Töltsd ki az űrlapot!

Add meg az elérhetőségedet, hogy felvehessük Veled a kapcsolatot!

 

2. Add meg ingatlanod néhány adatát!

Az űrlapon a “Tovább” gombra kattintva teheted meg.

 

3. Kattints a “Visszahívást

kérek” gombra, és kész is vagy!

Várd a jelentkezésünket és mindent megbeszélünk!

“Abszolút felkészültnek láttalak benneteket, és ami a legbiztatóbb volt, az a látható kíváncsiság, amivel megérkeztetek, szétnéztetek, reagáltatok mindenre. Úgy éreztem, hogy valóban felelősséggel és törődéssel vennétek át tőlem a lakásprojektet, és hogy nektek is fontos, hogy sikeres legyen a felkészítés és az eladás.
A tanácsadás felépítésével teljesen elégedett voltam. Érintettünk minden témát, amire számítottam. Nagyon hasznos a kis füzet is, amit adtatok, majd amikor tételesen beszéljük meg a dolgokat helyiségenként, szuper keretet ad.
Minden kérdésre kaptam választ, és az eddigiek alapján azt feltételezem, hogy ez az együttműködés későbbi szakaszaiban sem lesz másképp.
S.F.

“Köszönöm, nagyon elégedett voltam a felkészültségetekkel, olyan ötletet hoztatok, ami biztosan emelné a lakás értékét, de magamtól nem találtam volna ki, így mindenképpen hasznos a közreműködésetek.”

 

U.M.T.

Elégedett vagyok a tanácsadással, felkészültnek láttalak benneteket, nem hiába mondják, hogy “csapatban erősebbek vagyunk”… Home staging terén van jobb a közgazdász és lakberendező szakértelem kombinációjánál? 🙂 Minden addig felmerült kérdésemre választ kaptam, utólag pedig fotókat is, amelyek vélhetően hasznos segítségül szolgálnak majd a lakás berendezésében. Megfelelőnek tartom a tanácsadás felépítését, logikus volt, hogy a városban található hasonló lakások elemzése után rátértünk a lakás adottságaira, az ajánlott változtatásokra, végül pedig ajánlásokat kaptam az ingatlanhirdetés elkészítéséhez is. 

Köszönöm,”

Titanilla

Ne várd tovább a vevőt hiába, mert

csak egyre többet veszítesz!

 

Engedd meg, hogy segítsünk, kérd

home staging tanácsadásunkat!

Biztos, hogy az én ingatlanomnál is működni fog?

Igen, abszolút biztos! Sikeres megbízásaink között volt már panel lakás, mini garzon, luxus belvárosi ingatlan, nyaraló és családi ház az agglomerációban. Minden egyes esetben működött az értéknövelés!

Kötelez valamire a telefon beszélgetés?

Nem, semmi kötelezettséged nincs. Meghallgatjuk, hogy hol tartasz az ingatlan eladási folyamatban és elmondjuk, hogy hogyan tudunk Neked segíteni. Ha tetszik a javaslat, elkezdünk együtt dolgozni. Ha nem, akkor harag nélkül elválnak útjaink. 🙂

Ha szeretném az egészet Rátok bízni, abban is tudtok segíteni?

Ebben az esetben megbízhatsz bennünket és mi mindent elvégzünk helyetted, sőt ha szeretnéd, az értékesítést is vállaljuk. A konzultáció díját pedig beszámítjuk a további megbízási díjba, tehát gyakorlatilag az ingyen volt számodra!

Mennyibe kerül a szolgáltatásotok?

A home staging tanácsadás díja személyes konzultáció esetén 99.000 Ft, online pedig 79.000 Ft. Ha bérmilyen további szolgáltatást igénybe veszel, ennek díját beszámítjuk, vagyis ennyivel kevesebbet fogsz fizetni. 

Ingatlanközvetítőként hogy tudok Veletek együttműködni?

Nagyon örülünk, ha ingatlanközvetítőként nyitott vagy a szolgáltatásunkra, hogy segíthess ügyfeleden. Vedd fel velünk a kapcsolatot a hello@rennahome.hu email címen, vagy hívj bennünket a 0630/2941296 vagy 0630/8994220-as számon.

Hogyan tudtok úgy segíteni, hogy nem látjátok az ingatlant?

Ehhez van szükség felkészülésre mindkettőnk részéről. Tőled várunk fotókat és videót az ingatlanról.Ezeket bármilyen okos telefon segítségével el tudod készíteni. Hogy pontosan, hogy készítsd el ezeket , ahhoz pedig segítséget kapsz emailben