Barion Pixel

home staging szakértők

Elkötelezett home staging szakértők, akiknek a munka egyben a szenvedélyük is, az első magyar nyelvű home staging könyv szerzői.

home staging szakértők

Hogyan lettünk home staging szakértők?

 

Az élet különböző területéről érkeztünk, de a gondolkodásmódunk és értékrendünk hasonló. A munkánk iránt érzett szenvedélyünk összeköt, célunk, hogy megmutassuk, a home staging a legjobb dolog, ami egy ingatlannal történhet! Ezért home staging szakértőként célunk, hogy minden ingatlan, ami kikerül a kezünk közül a lehető legjobb áron és leggyorsabban keljen el, ALKU nélkül!

Közös utunk több, mint 5 éve kezdődött, találkozásunk a home staging-nek köszönhető, egy képzésen ismerkedtünk meg. Azóta együtt dolgozunk, egymás tudását kiegészítve és megsokszorozva, hogy megbízóinknak mindig a maximálisat nyújthassuk.

Küldetésünk

 

Akár a saját lakását szeretné jól eladni valaki, akár ingatlan befektetőként van jelen az ingatlanpiacon és a profitot akarja maximalizálni, a munkánkkal ehhez hozzásegítjük. A vevő számára pedig élménnyé válik a vásárlás.

Értékes, szép lakásokat teremtünk olyan módon, hogy az megbízóink számára gazdaságilag a lehető legjobban megtérüljön, ez inspirál minket minden nap.

home staging szakértők

szakértőként Az elmúlt több, mint 5 évben több, mint 450 millió forint

értéknövekedést értünk el. Saját, valós piaci tapasztalatokkal rendelkezünk, nem csak elméletben értünk a szakmánkhoz, ezért a ránk bízott ingatlanok tulajdonosai biztonságban tudhatják legnagyobb vagyonukat.

Tarts velünk, mert:

Közelt 100 INGATLAN sikeres felkészítésében vettünk részt az utóbbi több, mint 5 évben a folyamatosan változó piacon

Több, mint 450 000 000 Ft értéknövekedést értünk el

Az egyetlen magyar nyelvű home staging könyv szerzői, ingatlan befektetői konferenciák visszatérő előadói vagyunk

Lakberendező illetve közgazdász végzettséggel rendelkezünk

home staging Csapatunk

Jenőfi Réka

Jenőfi Réka

Történetem

Mindig fontos volt számomra, hogy újat tanuljak, fejlődjek és ne csak a szakmám, hanem a hivatásom legyen az, amivel a mindennapjaimat töltöm. Azokon a területeken érzem jól magam, ahol mások számára teremtek értéket a munkámmal.

Számomra a hivatás = tudás+szenvedély. A home staging ilyen szenvedély az életemben, amelyben a kreatív és a racionális énemet is kamatoztathatom. Korábban lakberendezőként a kreativitáson volt a hangsúly a munkám során, a home staging esetében a terek funkcionális és harmonikus kialakítása „csupán” egy eszköz a gazdasági célok megvalósításához. A home staginggel felkészített lakás megteremti a lehetőséget, hogy jól és gyorsan add el lakásodat, a vevő számára pedig értéket ad!

Hogy kezdődött? 

A home staginggel lakberendezőként találkoztam először a saját lakásunk eladásakor. Mivel a lakás jó állapotban volt, felkészítettem különösebb anyagi befektetés nélkül azokkal az alap “trükkökkel”, amiket egymagam is meg tudtam tenni.

És megtörtént a varázslat… 3 nap múlva jött a vevő, nem kereste a kifogásokat, gyakorlatilag alku nélkül megvette a lakást. Magam sem akartam elhinni, hogy számomra apróságnak tűnő dolgokat változtattam és mégis MŰKÖDÖTT! Közben rájöttem, hogy gyakorlatilag a home staging elvei szerintem élem az életem a mindennapokban is. 🙂 A rend, a tisztaság, letiszttult terek, a költséghatékony megoldások, a felesleges holmiktól való azonnali megszabadulás vágya nekem természetes dolgok, így nagyon hamar magamévá tettem ezt a fantasztikus szemléletet.

Szakértőként

Ma már teljesen egyértelmű, hogy mekkora különbség van lakberendezés és home staging között. Az akkori megmagyarázhatatlan „varázslat” nagyon is tudatos lett, hivatásommá vált a home staging.

Akkor maximálisan elégedett voltam, az eladási ár az elképzelésemnek megfelelően alakult. Abban a pillanatban az idő számított, az volt a célom, hogy minél gyorsabban eladjam a lakást, és ezt a home staginggel el is értem. Ma már home staging szakértőként több időt és energiát szánnék egy komolyabb volumenű felkészítésre, hogy ne csak gyorsan, hanem milliókkal többért adjam el a lakásomat és ezt tanácsolom mindenkinek!

Azt vallom- és a tapasztalataink is ezt bizonyítják-, hogy aki elfogadja, hogy a lakás eladás előtti felkészítése nem költség, hanem egy garantáltan megtérülő befektetés, az nyertese lesz az ingatlanpiacnak.

Vitális-Pintér Veronika

Vitális-Pintér Veronika

Történetem

A home staging az a szakma, amelyben egy szenvedélyem, a lakberendezés és a gazdasági képzettségem egymásra talált és kiteljesedett. Közgazdászként igazán magaménak érzem azt a szemléletet, amelyet a home staging képvisel. Ez egy rendkívül komplex és izgalmas látásmód, melyben nagy hangsúlyt kapnak a gazdasági szempontok, a befektetett összeg optimalizálása, a célcsoport helyes megválasztása, de a siker érdekében elengedhetetlen, hogy vizuálisan is élményt nyújtsunk a vevőknek. Így a gazdasági megfontolás mellett az alkotás iránti vágyam is teret kap ebben a szakmában. Hisz mindeközben olyan értékes otthonokat teremtünk, melyek kész megoldást nyújtanak az otthont keresőknek.

Hogy kezdődött?

Élénken emlékszem a napra, mikor összeállt a fejemben a terv, hogy eladásra és kiadásra szeretnék lakásokat alkotni. Addigra már az ismeretségi körömben lehetőségem volt néhány, rövid távú kiadásra vásárolt lakás felújításában részt venni. Itt szembesültem azzal, hogy az emberek nagy része mennyire nem tud elrugaszkodni a saját ízlésétől és az elképzelésétől a befektetésre szánt ingatlan kialakításánál sem, ami felesleges kiadásokhoz vezet. Nem képesek racionálisan, a célcsoport igényeit figyelembe véve dönteni a funkciók kialakításáról és a beépítendő anyagokról, bútorokról. Nagyon sokszor hallottam a tulajdonosoktól: „Én ezt így szeretem.”

Szakértőként

Kezdetben külföldi oldalakon szedtem össze minden létező információt, majd ezt a tudást hamarosan lehetőségem volt élesben is kipróbálni. Megkeresett egy gödöllői család, hogy szeretnék eladni a házukat, amit kinőttek. Az ingatlan ekkor már egy éve a piacon volt, de nem sikerült értékesíteni, még ajánlat sem érkezett rá. A ház nagyon jó állapotban volt, körbejárva viszont azonnal látszott, hogy ez az ott élő család otthona. Mindenhol személyes tárgyak és zsúfolt terek. Nekiláttunk a munkának. A család a megbeszéltek alapján rengeteg személyes tárgytól, könyvtől, csecsebecsétől, felesleges bútortól megszabadult. Kicserélték a sötét függönyöket, új textileket, törölközőket vásároltak és mindent megjavítottak a házban. Összesen ötvenezer forintot költöttek rá, és persze rengeteg munkát fektettek bele. És láss csodát, az első érdeklődő megvette a házat, a vételár pedig félmillió forinttal az eredeti elképzelés felett volt.

 

Ma már, home staging szakértőkként tudjuk, hogy ez nem csoda volt, hanem tudatos ingatlanfelkészítés. Célunk, hogy minden hozzánk forduló számára a lehetőségeit figyelembe véve kihozzuk a maximumot az ingatlanából, ingatlanbefektetések során pedig a lehető legmagasabb hozamot érjük el.

Hiszünk abban, hogy a tudatos ingatlanfelkészítés minden esetben meghozza az eredményét.

“A lakás ismét nagyon szép lett. Nagyon köszönöm a munka koordinàciójàt is. Rengeteget levesztek a vàllunkról, ràadàsul sokkal profibb munkàt végeztek, mint amit én csinàlnék. A vevő  is biztosan nagyon elégedett lesz a lakàssal. 

Nagyon örülök, hogy Ràtok talàltunk, mert nagyon professzionàlis mind a csapat, a kommunikàciò és a kivitelezés is! Amikor Veletek dolgozunk, nyugodtan hàtradölhetek, mert tudom, hogy jó kezekben van a lakàs felújítàs, home staging és styling is.

 

N.J.

“Több sikeres beruházásunkban működött közre a csapat. A végső arculat kialakításában komplex munkát vállaltak, amely felölelte a tervezés, beszerzés és a stylist feladatokat is. A felmerülő problémákat rugalmasan kezelték, az elkészült lakásokról készült fényképek pedig magukért beszélnek.”

 

Kókány Zoltán, FK-Red Kft.

“Tisztelt hölgyeim!

Örömmel jelenthetem, hogy a mai napon sikerült értékesítenem a Párkány utcai lakást a korábban tervezett, de a HomeStaging előtt elérni nem tudott 38 millió Ft-os ár helyett kerek 40 millió Ft-ért. Igaz, hogy valószinűleg azóta a piaci átlagos árak is növekedtek, és ez is közrejátszhatott a dologban, de végülis a berendezés meghozta azt, hogy minden érdeklődő beleszeretett a lakásba, és 3 ajánlattevő közül válogathattam,mindegyik alku nélkül megadta a meghirdetett 40 milliós árat, én pedig kiválaszthattam azt aki a legrövidebb határidőn belül fizet.”

 Köszönöm a munkátokat! Üdvözlettel*

*Érsek Dórával közös projekt

Dr. Tóth Szilárd

Itt találkozhattál velünk:

ing befektetők napja 2020
ing befektetők napja 2020
libri logo

a mi

Otthonunk

magazin

 

libri logo

Kertportál

magazin