Barion Pixel

home staging és

ingatlanértékesítési szakértők

Elkötelezett home staging szakértők, akiknek a munka egyben a szenvedélyük is, az első magyar nyelvű home staging könyv szerzői.

home staging szakértők

Hogyan lettünk home staging szakértők és ingatlanértékesítési szakemberek?

 

Az élet különböző területéről érkeztünk, de a gondolkodásmódunk és értékrendünk hasonló. A munkánk iránt érzett szenvedélyünk összeköt, célunk, hogy megmutassuk, a home staging a legjobb dolog, ami egy ingatlannal történhet! Ezért home staging szakértőként célunk, hogy minden ingatlan, ami kikerül a kezünk közül a lehető legjobb áron és leggyorsabban keljen el, ALKU nélkül! A munkánk nem ér véget a felkészítéssel, abban hiszünk, hogy a sikeres eladáshoz a home staging mellett profi értékesítés és marketing is szükséges. Így kínálunk megbízóinknak komplex szolgáltatást a homes stagingtől a bútor bérlésen át egészen a sikeres eladásig.

Közös utunk több, mint 6 éve kezdődött, találkozásunk a home staging-nek köszönhető, egy képzésen ismerkedtünk meg. Azóta együtt dolgozunk, egymás tudását kiegészítve és megsokszorozva, hogy megbízóinknak mindig a maximálisat nyújthassuk.

Küldetésünk

 

Akár a saját lakását szeretné jól eladni valaki, akár ingatlan befektetőként van jelen az ingatlanpiacon és a profitot akarja maximalizálni, a munkánkkal ehhez hozzásegítjük. A vevő számára pedig élménnyé válik a vásárlás.

Értékes, szép lakásokat teremtünk olyan módon, hogy az megbízóink számára gazdaságilag a lehető legjobban megtérüljön, és az eladási stratégiánkkal mindez a lehető leggyorsabban történjen. Minden terhet levéve a válláról teljeskörű kiszolgálásban legyen része. Ez inspirál minket minden nap.

home staging szakértők

Szakértőként Az elmúlt 7 évben több, mint 5 milliárd Forintnyi vagyont bíztak ránk

megbízóink. Saját, valós piaci tapasztalatokkal rendelkezünk, nem csak elméletben értünk a szakmánkhoz, ezért a ránk bízott ingatlanok tulajdonosai biztonságban tudhatják legnagyobb vagyonukat.

Tarts velünk, mert:

Több, mint 100 INGATLAN sikeres felkészítéséhez és értékesítéséhez fűződik a nevünk az utóbbi több, mint 6 évben a folyamatosan változó piacon

Több, mint 5 milliárd Forintnyi ingatlant bíztak már ránk megbízóink.

Az egyetlen magyar nyelvű home staging könyv szerzői, ingatlan befektetői konferenciák visszatérő előadói vagyunk

Lakberendező, közgazdász és  ingatlaközvetítői végzettséggel rendelkezünk

home staging és értékesítési csapatunk

Jenőfi Réka

Jenőfi Réka

Történetem

Mindig fontos volt számomra, hogy újat tanuljak, fejlődjek és ne csak a szakmám, hanem a hivatásom legyen az, amivel a mindennapjaimat töltöm. Azokon a területeken érzem jól magam, ahol mások számára teremtek értéket a munkámmal.

Számomra a hivatás = tudás+szenvedély. A home staging ilyen szenvedély az életemben, amelyben a kreatív és a racionális énemet is kamatoztathatom. Korábban lakberendezőként a kreativitáson volt a hangsúly a munkám során, a home staging esetében a terek funkcionális és harmonikus kialakítása „csupán” egy eszköz a gazdasági célok megvalósításához. A home staginggel felkészített lakás megteremti a lehetőséget, hogy jól és gyorsan add el lakásodat, a vevő számára pedig értéket ad!

Hogy kezdődött? 

A home staginggel lakberendezőként találkoztam először a saját lakásunk eladásakor. Mivel a lakás jó állapotban volt, felkészítettem különösebb anyagi befektetés nélkül azokkal az alap “trükkökkel”, amiket egymagam is meg tudtam tenni.

És megtörtént a varázslat… 3 nap múlva jött a vevő, nem kereste a kifogásokat, gyakorlatilag alku nélkül megvette a lakást. Magam sem akartam elhinni, hogy számomra apróságnak tűnő dolgokat változtattam és mégis MŰKÖDÖTT! Közben rájöttem, hogy gyakorlatilag a home staging elvei szerintem élem az életem a mindennapokban is. 🙂 A rend, a tisztaság, letiszttult terek, a költséghatékony megoldások, a felesleges holmiktól való azonnali megszabadulás vágya nekem természetes dolgok, így nagyon hamar magamévá tettem ezt a fantasztikus szemléletet.

Szakértőként

Ma már teljesen egyértelmű, hogy mekkora különbség van lakberendezés és home staging között. Az akkori megmagyarázhatatlan „varázslat” nagyon is tudatos lett, hivatásommá vált a home staging.

Akkor maximálisan elégedett voltam, az eladási ár az elképzelésemnek megfelelően alakult. Abban a pillanatban az idő számított, az volt a célom, hogy minél gyorsabban eladjam a lakást, és ezt a home staginggel el is értem. Ma már home staging szakértőként több időt és energiát szánnék egy komolyabb volumenű felkészítésre, hogy ne csak gyorsan, hanem milliókkal többért adjam el a lakásomat és ezt tanácsolom mindenkinek!

Akkor megtapasztaltam azt is, hogy milyen egy jó és milyen egy rossza ingatlanos, milyen szakember az, akire szívesen bíznám a lakásomat és milyen az, akire biztosan nem. Munkánk során úgy képviselem a megbízók ingatlanait, mint a sajátomat. Nem a kezelt ingatlanok mennyisége, hanem a minősége számít, nem foglalkozunk egyszerre 30-40 ingatlannal, és csakis felkészített ingatlanokat kínálunk, mert abban hiszünk, hogy a vevő számára értéket kell adnunk.

Azt vallom- és a tapasztalataink is ezt bizonyítják-, hogy aki elfogadja, hogy a lakás eladás előtti felkészítése és a profi ingatlanértékesítési szakember nem költség, hanem egy garantáltan megtérülő befektetés, az nyertese lesz az ingatlanpiacnak.

Vitális-Pintér Veronika

Vitális-Pintér Veronika

Történetem

A home staging az a szakma, amelyben egy szenvedélyem, a lakberendezés és a gazdasági képzettségem egymásra talált és kiteljesedett. Közgazdászként igazán magaménak érzem azt a szemléletet, amelyet a home staging képvisel. Ez egy rendkívül komplex és izgalmas látásmód, melyben nagy hangsúlyt kapnak a gazdasági szempontok, a befektetett összeg optimalizálása, a célcsoport helyes megválasztása, de a siker érdekében elengedhetetlen, hogy vizuálisan is élményt nyújtsunk a vevőknek. Így a gazdasági megfontolás mellett az alkotás iránti vágyam is teret kap ebben a szakmában. Hisz mindeközben olyan értékes otthonokat teremtünk, melyek kész megoldást nyújtanak az otthont keresőknek.

Hogy kezdődött?

Élénken emlékszem a napra, mikor összeállt a fejemben a terv, hogy eladásra és kiadásra szeretnék lakásokat alkotni. Addigra már az ismeretségi körömben lehetőségem volt néhány, rövid távú kiadásra vásárolt lakás felújításában részt venni. Itt szembesültem azzal, hogy az emberek nagy része mennyire nem tud elrugaszkodni a saját ízlésétől és az elképzelésétől a befektetésre szánt ingatlan kialakításánál sem, ami felesleges kiadásokhoz vezet. Nem képesek racionálisan, a célcsoport igényeit figyelembe véve dönteni a funkciók kialakításáról és a beépítendő anyagokról, bútorokról. Nagyon sokszor hallottam a tulajdonosoktól: „Én ezt így szeretem.”

Szakértőként

Kezdetben külföldi oldalakon szedtem össze minden létező információt, majd ezt a tudást hamarosan lehetőségem volt élesben is kipróbálni. Megkeresett egy gödöllői család, hogy szeretnék eladni a házukat, amit kinőttek. Az ingatlan ekkor már egy éve a piacon volt, de nem sikerült értékesíteni, még ajánlat sem érkezett rá. A ház nagyon jó állapotban volt, körbejárva viszont azonnal látszott, hogy ez az ott élő család otthona. Mindenhol személyes tárgyak és zsúfolt terek. Nekiláttunk a munkának. A család a megbeszéltek alapján rengeteg személyes tárgytól, könyvtől, csecsebecsétől, felesleges bútortól megszabadult. Kicserélték a sötét függönyöket, új textileket, törölközőket vásároltak és mindent megjavítottak a házban. Összesen ötvenezer forintot költöttek rá, és persze rengeteg munkát fektettek bele. És láss csodát, az első érdeklődő megvette a házat, a vételár pedig félmillió forinttal az eredeti elképzelés felett volt.

 

Ma már, home staging szakértőkként tudjuk, hogy ez nem csoda volt, hanem tudatos ingatlanfelkészítés. Célunk, hogy minden hozzánk forduló számára a lehetőségeit figyelembe véve kihozzuk a maximumot az ingatlanából, ingatlanbefektetések során pedig a lehető legmagasabb hozamot érjük el.

Hiszünk abban, hogy a tudatos ingatlanfelkészítés minden esetben meghozza az eredményét.

A külföldi oldalakat böngészve az is egyértelmű volt, hogy a legjobban az működött, ha az ingatlant olyan ingatlanközvetítő értékesítette, aki ezzel a  szemlélettel azonosulni tudott és ötvözte azt az értékesítési tapasztalatával, tudásával. Vagy ami még ennél is jobban működött, ha ez a két szakértő egy személyben tudta képviselni a megbízót. Egyértelmű volt, hogy ezt a tökéletes párosítást kell alkalmaznunk a maximális siker érdekében, nem volt kérdés, hogy az értékesítést is a legmagasabb szinten képviselve fogjuk az általunk felkészített ingatlanokat piacre dobni. Az elmúlt évek pedig bennünket igazolnak.

Célunk, hogy az embereket megtanítsuk az ingatlan vagyonukkal és pénzügyeikkel kapcsolatban tudatosan gondolkodni, hogy az ingatlaneladásból származó bevételeikkel elérhetővé váljon számukra  álmaik otthona, vagy más céljuk.  Úgy tervezzék meg életük egyik legfontosabb lépését, ingatlanjuk adás-vételét,  hogy  megalapozott, higgadt pénzügyi döntéseket hoznak, biztonságban tudva ezzel legnagyobb vagyonukat.

"Jó dolog profikkal együttműködni. Tetszett, hogy elmondtátok javaslataitokat, alternatívákat sorakoztattatok fel, megadva nekünk a választás lehetőségét. Tetszett, hogy diktáltátok a tempót, Végül nagy örömünkre az ingatlan bérbeadása rendkívül gyorsan megvalósult, köszönhetően az ízléses berendezésnek, a profi hirdetésnek és azon belül az élethű sok fotónak. Köszönöm az együttműködést!"

Szengofszky Oszkár

"Rékáékkal a balatoni nyaralónk kapcsán kerültünk kapcsolatba.Habár sokan érdeklődtek, de eladni mégsem sikerült.Eleinte úgy voltunk vele, hogy majd az új tulajdonos alakítsa ki saját ízlésüknek megfelelően, de be kellett látnunk, hogy ez nem fog működni.A facebookon találkoztam a Renna Homemal, utána olvasgattam, elolvastam az összes sikersztorijukat és meggyőztek.

Nagyon profin intézték a dolgokat, látszott, hogy van tapasztalat. Folyamatosan kapcsolatban voltunk, mindenről tájékoztattak minket, de mindent ők menedzseltek és circa 3 hét alatt megújult a ház! És 1 hét múlva el is adtuk a házat alku nélkül a meghirdetett árért!"

Rakonczai Bea

"A profi hozzáállásotok a munkátokhoz győzött meg arról, hogy veletek dolgozzak.

Mindenkinek ajánlanám a szolgáltatásotokat aki a lehető legjobb áron szeretné eladni lakását vagy házát és mindezt kényelmesen , tudva hogy ti minden szervezést, beszerzést, szakmunkák megrendelését profin intéztek.

Minden problémára találtatok megoldást. A lakásom gyönyörű lett.Minden képzeletemet felülmúlta. A fotók és a hirdetési anyag lenyűgöző lett. Az árképzés és későbbi emelés nagyon jó volt. ... Ezt a lakást csak így lehetett eladni, a Ti munkátokkal és tudásotokkal."

Wiest Barbara

 

Kérj időpontot szakértőinktől, ha érdekel

a lakáseladás legjobb áron !

FONTOS: Akkor jelentkezz konzultációnkra,

ha van egy legalább 100 millió Ft értékű ingatlanod,

amit az elkövetkezendő 3-6 hónapban szeretnél eladni vagy kiadni!

Személyes konzultáció tartalma


»
 díjmentes online megbeszélés- 30 perc (értéke 20.000 Ft) első lépésként, és ez nem kötelez semmire

» ingatlan előnyeinek és hátrányainak elemzése, vevő célcsoport meghatározása (értéke 30.000 Ft)

» teljeskörű piacelemzés a jelenlegi állapot árát tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teljeskörű piacelemzés a felkészítéssel elérhető maximum árat tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teendők meghatározása, költségvetés készítés a felkészítésre (értéke 40.000 Ft) 

» személyes konzultáció 1,5-2 óra  ( értéke 80.000 Ft) 

» piacelemzés, konzultáció összefoglaló, ajánlat elküldése írásban 

» 100%-os pénzvisszafizetési garancia*

*(a személyes konzultáció első 30 percében jelezheted, hogy ha nem azt kaptad, amire számítottál, részletek az ÁSZF-ben)

Értéke: 220.000 Ft

Ára csomagban: 159.000 Ft

FONTOS: Egy hónapban mindössze 4 konzultációt vállalunk!

ing befektetők napja 2020
ing befektetők napja 2020
libri logo

a mi

Otthonunk

magazin

 

libri logo

Kertportál

magazin