Barion Pixel

Mennyit ér plusz egy szoba lakáseladáskor?

Mennyit ér plusz egy szoba lakáseladáskor?

És hogyan lesz plusz egy szoba, ha a lakás mérete nem növekedett?? Miért van egyáltalán szükség plusz egy szobára?- kérdezheted jogosan. Ha eladó lakásod vagy házad van, érdemes elolvasnod a funkcióváltásról szóló cikkünket is, abban megtalálod a választ.

Olvasd el Zsófi és Ádám lakáseladásának sztoriját:

Zsófiék azzal kerestek meg bennünket, hogy segítsünk felkészíteni és értékesíteni a lakásukat, mert vidékről nem tudják az ezzel járó feladatokat bevállalni a budapesti lakásuknál, viszont szeretnék a legjobb árat kapni érte. Elvégeztük a piacelemzést, felmértük a lakást, majd elkezdődött a felkészítés megtervezése és kivitelezése.

A piacelemzés egyértelműen azt mutatta, hogy ez a lakás a meglévő egy hálószobájával nem lesz különleges, több versenytársa van. Az állapota jónak mondható volt, de  a design már elavultnak számított. Ráadásul harmadik emeleti, lift nélküli lakásról volt szó, ahol még inkább szükség volt arra, hogy kompenzáljuk azt az adottságot, ami  több célcsoportot kizár- idősek, babakocsis kisgyerekesek-, ezzel nehezítve az eladást. Ahhoz, hogy kiemelkedő ajánlat legyen a piacon, egyértelmű volt a plusz egy szoba kialakítása.

Mindent egy kézben tartottunk.

Ingatlaneladáskor nem csak a maximális ár fontos, hanem számít az idő is. Ezért is volt jó döntés Zsófi és Ádám részéről egy kézbe adni a felkészítést és értékesítést, hiszen így volt a leghatékonyabb a munka. Pontosan tudtuk, hogy melyik munkafázis mennyi időt vesz igénybe, irányítottuk a kivitelezőket, hogy határidőre kész legyenek. Az értékesítés idejét pedig a profi marketinggünkkel és tapasztalatunkkal a legrövidebbre csökkentettük.

Lássuk a számokat:

 

Felkészítés előtt 50M Ft-ot ért az ingatlan. Egy hálószobával és jó állapotával, de elavult designjával nem emelkedett ki a piacon.

A szokásos home staging feladatok mellett javasoltuk a konyha áthelyezését az előszoba-étkező, egyébként kihasználatlan terébe, és a helyére plusz egy szoba kialakítását. Így 5M Ft-ot költöttünk összesen minden munkálatra, konyhabútorra, gépekre, stb.

Az eredmény: a lakás egyedülálló kínálat lett a piacon, így már megcélozható volt a gyerekes célcsoport is, az ingatlant 2 hét alatt adtuk el 66M Ft-ért!

 

Eladási ár növelése funkció bővítéssel_moygoródi1_előtte3
Eladási ár növelése funkció bővítéssel_moygoródi1_utána3
Nézd meg  a galériában a lakásról készült fotókat!
Van eladó lakásod? Szerinted a Tiédnek is meg lehetne így növelni az értékét? 

Tudtad, hogy velünk már díjmentesen is tudsz konzultálni? Jelentkezz be 30 perces online konzultációnkra és mebeszéljük, hogy tudunk neked segíteni gyorsabban és jobb áron eladni az ingatlanod!

Tudjuk mit beszélünk, már 100 ügyfelünknek segítettünk és kerestünk nekik milliókat!

 

Kérj időpontot szakértőinktől, ha érdekel

a lakáseladás legjobb áron !

FONTOS: Akkor jelentkezz konzultációnkra,

ha van egy legalább 100 millió Ft értékű ingatlanod,

amit az elkövetkezendő 3-6 hónapban szeretnél eladni vagy kiadni!

Személyes konzultáció tartalma


»
 díjmentes online megbeszélés- 30 perc (értéke 20.000 Ft) első lépésként, és ez nem kötelez semmire

» ingatlan előnyeinek és hátrányainak elemzése, vevő célcsoport meghatározása (értéke 30.000 Ft)

» teljeskörű piacelemzés a jelenlegi állapot árát tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teljeskörű piacelemzés a felkészítéssel elérhető maximum árat tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teendők meghatározása, költségvetés készítés a felkészítésre (értéke 40.000 Ft) 

» személyes konzultáció 1,5-2 óra  ( értéke 80.000 Ft) 

» piacelemzés, konzultáció összefoglaló, ajánlat elküldése írásban 

» 100%-os pénzvisszafizetési garancia*

*(a személyes konzultáció első 30 percében jelezheted, hogy ha nem azt kaptad, amire számítottál, részletek az ÁSZF-ben)

Értéke: 220.000 Ft

Ára csomagban: 159.000 Ft

FONTOS: Egy hónapban mindössze 4 konzultációt vállalunk!