Barion Pixel

Ingatlaneladás magas áron

Amikor a cél: ingatlaneladás magas áron

Ahhoz, hogy maximalizáld az ingatlan eladásából származó profitodat, fontos olyan stratégiát alkalmaznod, amelyek segítenek elérni a legmagasabb eladási árat. Jelenleg általánosságban elmondható, hogy a magyar ingatlanpiacra túlkínálat jellemző. A kereslet ugyan egyértelműen megélénkült az idei év elején, azonban a vevők még most is bőséges kínálattal találkoznak, ha ingatlant akarnak vásárolni. A megfelelő lépésekkel és tájékozott döntésekkel azonban ma is ki tudjuk emelni a ingatlant a tömegből és magas áron tudjuk értékesíteni azt. 

Ehhez azonban meg kell tenni azokat a lépéseket, melyek a sikerhez vezetnek. 8 éve foglalkozunk ingatlanok értéknövelésével és kivétel nélkül ezen elemek kombinációjával tudunk extra milliókat ügyfeleink zsebébe tenni!

Felújítás és felkészítés

A legmagasabb áron való eladáshoz szükséges az ingatlan kisebb-nagyobb mértékű felújítása vagy átalakítása. Kis befektetések is jelentős hozamot hozhatnak, például a fürdőszoba vagy a konyha modernizálása, a falak friss festése vagy akár a padlócserék. Az ilyen apróbb változtatások jelentősen növelhetik az ingatlan értékét és vonzerejét a vevők szemében. Ezzel nem csak műszaki értelemben növeljük meg az ingatlan színvonalát, de olyan esztétikai élményt is nyújtunk a vevőnek, hogy számára nem lesz kérdés melyik ingatlant válassza. 

Professzionális fotók

Az ingatlan eladása során az első benyomás rendkívül fontos. Professzionális minőségű fényképek segítenek az ingatlan kiemelésében a versenytársak közül. Az enteriőr fotós csodásan mutatja be a tereket, a megfelelő megvilágítást és a legvonzóbb szögeket használja, hogy az ingatlanod a lehető legjobb fényben tündököljön, mindezt úgy, hogy nem téveszti meg a fotókkal az érdeklődőt.

Az ingatlaneladás magas áron megfelelő értékmegállapítással

A pontos ár meghatározása kulcsfontosságú az ingatlan magas áron történő eladása során. A megfelelő árazáshoz hosszú évek tapasztalata és nagyon mély piacismeret szükséges. A megfelelő szakember mindezzel rendelkezik, napi szinten követi az ingatlanárak alakulását, folyamatosan monitorozza az adott ingatlan versenytársait, és a piaci trendekkel is tisztában van. A jól meghatározott ár segít elkerülni az alul- vagy túlárazást, és növeli az esélyeidet a magasabb áron történő értékesítésre.

Ingatlanok bemutatása és értékesítése

A megfelelő marketing kulcsfontosságú a magas áron történő ingatlaneladáshoz. Így a különböző csatornák és platformok segítségével maximalizálni tudjuk az ingatlanod láthatóságát és elérhetőségét a potenciális vásárlók számára. Egyaránt használunk online hirdetéseket, közösségi média platformokat és ingatlan hirdetési portálokat is, hogy minél több érdeklődőt vonzunk az ingatlanod iránt.

Az ingatlan eladása magas áron

nem mindig könnyű feladat, de megfelelő előkészületekkel és stratégiával nagyobb esélyeid vannak arra, hogy elérjük a kívánt eredményt. Ne habozz igénybe venni szakember segítségét az eladási folyamat során, aki megfelelő piacismerettel és tapasztalattal rendelkezik és hozzásegít ahhoz, hogy a lehető legmagasabb áron kerüljön értékesítésre az ingatlanod, maximalizálva ezzel az elérhető profitot.

Pontosan ezen folyamat mentén haladtunk

megbízónkkal is, aki a Dunaparton lévő lakásának felkészítésével és értékesítésével keresett meg bennünket. Részletesen olvashatsz a sikersztoriról bővebben ebben a cikkben.