Barion Pixel

Home staging tanfolyamunk végzőse: „Elhittem, hogy nekem is sikerülhet”

Home staging tanfolyamunk végzősének sikertöténete

Meghatódva olvastuk egyik tanítványunk levelét, aki elvégezte nálunk a Home staging Basic online tudásanyagot, majd meg is valósította a tanultakat. 

Kíváncsi vagy a véleményére? Hallanád első kézből tőle, hogy neki hogy sikerült felkészítenie a home staging  tanfolyamunk  segítségével a lakását eladásra?

„2021 májusában vásároltam meg a home staging tanfolyamot. Ekkor még nem terveztem lakáseladást, de mivel nagyon megtetszett a Home Staging szemlélet, örültem egy ilyen tananyagnak, lehetőségnek.

Az ok, ami miatt a Renna Home-tól, Réka és Veronika online home staging tanfolyamát választottam, az az volt, hogy gyakorlati munkafüzeteket és segédleteket is tartalmaz. Nem vagyok lakberendező, nincs különösebb érzékem otthonok berendezéséhez. Viszont tudtam, hogy idővel én is szeretném ezeket a gyakorlati lépéseket alkalmazni jövőbeli lakáseladásom során. Ezért volt számomra hatalmas nagy plusz a segédletek, gyakorlati tippek megléte.

home staging tanfolyam

Rendeld meg online home staging tanfolyamunk>> ITT

Kezdd el ingatlanod felkészítését minél előbb, nyerj milliókat az eladás során!

Így én is elhittem, hogy nekem is sikerülhet!

Most jött el az ideje, hogy szeretném eladni a lakásom és szeretném a maximumot kihozni belőle. Ezért, elkezdtem alkalmazni a tanfolyamban foglaltakat. Illetve kértem és kaptam is segítséget Rékától és Veronikától.

Számomra egy határozott, egyértelmű, pontos irányelvet mutatott a tananyag. Nagyon sokat segített a gyakorlati lépések megvalósításában. Ilyen volt például: a terek letisztítása, lakásban lévő hibák javítása, alapos takarítás. Ebben a munkafázisban a meglévő Ellenőrző listák voltak segítségemre.

Nem hagyják, hogy hibát kövessünk el, vagy bármi kimaradjon. 

A tananyag számomra nagyon fontos része a ’Beszerzési xls munkafüzet’ volt. Szuper leltárt és shopping list-et lehet készíteni vele. Ennek segítségével gyorsan és könnyen meg lehet határozni, hogy melyik helyiségbe milyen bútor, dekor kerüljön. Illetve azokból is melyiket, melyik árfekvésűt válasszuk. Hisz az xls-be épített képletek folyamatos árkalkulációt végeznek, miközben tervezünk. Segít „úton maradni” és nem hagy elveszni a részletekben. Plusz abban is segít, hogy egy adott büdzsén belül gazdálkodjunk.

Tapasztalásom: ha beszabadulunk egy dekorüzletbe, ne azt vegyük meg, ami „jaj de tetszik”… hanem inkább azt, ami rajta van a Shopping list-en.

Valójában nekem kevesebb, mint 5 hét kellett. A lakásom másfél évvel ezelőtt lett felújítva, így jelentősebb javítás vagy szakembert igénylő munka nem volt. Több időmet inkább a tervezés, az interneten történő termék keresése és a piackutatás kötötte le. De például a beszerzések már gyorsabban mentek. Összességében 3 hét kellett. Plusz kitartás, szorgalom és elköteleződés ;).

Számomra könnyen volt kezelhető a honlap, a digitális felület. Nem éreztem, hogy „elveszek” és nem találnám, ami épp kell. Nekem legfontosabbak a segédletek voltak. Letöltöttem, kinyomtattam, kitöltöttem őket. A Beszerzési xls-t pedig folyamatosan formáltam, bővítettem.

Összegezve:

Én azt tudom elmondani, hogy a Home staging BASIC című online home staging tanfolyamot megérte megvenni. Az én munkámat ez nagyban segítette és rendszerezte.

Továbbá szeretném kifejezni hálás köszönetemet Rékának és Veronikának a személyes segítségükért is! Hiszen a munkám során folyamatosan kérdezhettem tőlük. Ott voltak ha szükségem volt rájuk. Válaszaikkal sokszor a tévutaimról visszatereltek a megfelelő kerékvágásba. A felmerülő bizonytalanságaimat segítették eloszlatni. Ez igazi segítség volt számomra . Köszönöm!

Mindenkinek ajánlani tudom Őket!

Csodálatos otthonokat alkotnak. Nagyon jó látni és gyönyörködni mindig egy-egy újabb munkájukban. Követendő példának tartom Őket.

További sok sikert és gyönyörű otthonokat kívánok!  

Köszönettel: Flaisz Margó”

Rendeld meg online home staging tanfolyamunk>> ITT

Kezdd el ingatlanod felkészítését minél előbb, nyerj milliókat az eladás során!

Home staging tanfolymunk nem tökéletes 🙂 

Te is nekiállnál, kedvet kaptál? Még mielőtt továbblépsz és Te is belevágsz a tanulásba had idézzünk még néhány mondatot a leveléből, hogy lásd, mi a siker kulcsa? Margó a lényegre tapintott, amikor megfogalmazta, hogy:

Ami nem tetszett benne! 

„Ami nem teszett benne, hogy a munkát nem lehet megúszni. A tananyagot követni kell. Többször elolvasni, a gyakorlati részeket újra és újra leírni, átgondolni. Tervezni, tervezni. Bele kell tenni a szükséges időt, energiát, munkát . 

Fontos tapasztalásom: tartsuk be, ami a tananyagban le van írva. Ne csináljuk „megúszósan”!” Mottóm: kezdd el most, válj tökéletessé később.”

Rendeld meg online home staging tanfolyamunk>> ITT

Kezdd el ingatlanod felkészítését minél előbb, nyerj milliókat az eladás során!