Barion Pixel

lakott lakás home staging-je

 

Home staging lakott lakás esetén? Igen, lehetséges!

A napokban többen kérdeztétek tőlünk, hogy lehet felkészíteni az ingatlant, ha abban éltek és maradnátok is az értékesítés teljes időszakára. Készítettünk egy anyagot, hogy lássátok ez egyáltalán nem lehetetlen, bár igényel némi erőfeszítést. Ha költözésre gondol az ember, az biztos, hogy a rengeteg holmi és bútor pakolását a háta közepére sem kívánja. Ezen valószínüleg túlesik mindenki életében legalább néhányszor. Nem kellemes, azonban ezt nem tudjuk megúszni. A terek letisztításának és bemutatásának a legnagyobb akadálya sokszor a rengeteg holmi és bútor, amit évek alatt felhalmoztunk a lakásunkban. A napi használati eszközök és ruhák mellett ott vannak az évente 1-2 alkalommal vagy még ritkábban előkerülő tárgyak is.

Szelektálj, pakolj már most!

Mivel a célunk a lakás eladása és a költözés, miért ne kezdenénk el MOST a dobozolást és a szelektálást. Biztos mindenre szükségünk van? Nincs is alkalmasabb idő egy alapos lomtalanításra. Ha van garázsunk akkor oda lehet a dobozokat pakolni, ha nincs akkor ma már van lehetőség kisebb-nagyobb raktárat bérelni akár 1-2 hónapra. Át kell gondolni, hogy a következő néhány hónapban mire is van tényleg szükségünk a napi életünkhöz, csak azok maradjanak az ingatlanban.

A lakás bútorozását is érdemes átgondolni. A bútorokat, melyek nem szolgálják az értékesítést és nem szeretnénk magunkkal vinni a következő lakásba azokat adjuk vagy ajándékozzuk el. Ha szükséges helyettük új bútort vásárolni, akkor érdemes olyat választani ami alkalmas az ingatlan legjobb arcának bemutatására, de akár a következő ingatlanba is tovább tudjuk vinni. 

Várd vendégként a vevőd!

Ha kész vagyunk a felkészítéssel, minden hiba kijavítva, a helyükre kerülnek a bútorok, dekorációk, ragyog a lakás, még nem dőlünk hátra. Ezt az állapotot fenn is kell tartani a teljes értékesítés idejére. A vevőnk ugyanis pont azzal az állapottal szeretne találkozni, amit a fotókon látott. Ne okozzunk neki csalódást azzal, hogy rendetlenség fogadja. Nyilván ennek fenntartása sokkal megerőltetőbb, mint egy üres lakás esetében. De ha napi szinten nem hagyjuk elharapózni a rendetlenséget, akkor az érdeklődő érkezése előtt fél óra alatt rendbe tudjuk tenni a lakást. 

 Kisgyerekes családok esetében nagyon fontos, hogy a gyerekek játékainak nagy része is kerüljön elpakolásra. Tapasztalatból – két kisgyerek anyukájaként- tudom, hogy a gyerekek abszolút nem fogják hiányolni abban a pár hónapban az összes játékukat. Persze a kedvencek maradjanak! 🙂  A lakásban maradt dolgokat pedig lehet tárolni a nappaliban vagy a gyerekszobában 1-2 dekoratív tárolókosárban. Fontos, hogy ha nem gyerekes család a célcsoport, akkor se legyen nekik idegen az a környezet, ahova belépnek. 

 

Gyerekszoba átalakulása

Ezek a képek elég beszédesek.  Két gyerek otthona volt ez a szoba, de a felkészítés során átalakítottuk második hálószobává, mert a leendő vevői célcsoport igényei azt kívánták meg. Az értékesítés teljes időtartama alatt a lakásban lakott a család és a gyerekeknek abszolút nem okozott gondot, hogy egy nagy ágyban aludtak ketten néhány hétig.

A cikk elolvasása után az első gondolatod az, hogy ez mekkora munka? Nem vagy ezzel egyedül. Még mi home stagerek is, ha a saját otthonunk eladását koordináljuk bizony néha nagy levegőt veszünk, mert ez tényleg rengeteg munka. De határozottan állíthatjuk, hogy megéri ez a kis kellemetlenség, mert a lakás lényegesen rövidebb idő alatt és jobb áron kell el az átlagnál. Ne riaszd el a vevőket a rengeteg holmival, tisztítsd meg a lakást és teremts tágas, harmonikus életteret, a vevőd milliókkal fogja meghálálni!

 

Kérj időpontot szakértőinktől, ha érdekel

a lakáseladás legjobb áron !

FONTOS: Akkor jelentkezz konzultációnkra,

ha van egy legalább 100 millió Ft értékű ingatlanod,

amit az elkövetkezendő 3-6 hónapban szeretnél eladni vagy kiadni!

Személyes konzultáció tartalma


»
 díjmentes online megbeszélés- 30 perc (értéke 20.000 Ft) első lépésként, és ez nem kötelez semmire

» ingatlan előnyeinek és hátrányainak elemzése, vevő célcsoport meghatározása (értéke 30.000 Ft)

» teljeskörű piacelemzés a jelenlegi állapot árát tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teljeskörű piacelemzés a felkészítéssel elérhető maximum árat tekintve (értéke 25.000 Ft) 

» teendők meghatározása, költségvetés készítés a felkészítésre (értéke 40.000 Ft) 

» személyes konzultáció 1,5-2 óra  ( értéke 80.000 Ft) 

» piacelemzés, konzultáció összefoglaló, ajánlat elküldése írásban 

» 100%-os pénzvisszafizetési garancia*

*(a személyes konzultáció első 30 percében jelezheted, hogy ha nem azt kaptad, amire számítottál, részletek az ÁSZF-ben)

Értéke: 220.000 Ft

Ára csomagban: 159.000 Ft

FONTOS: Egy hónapban mindössze 4 konzultációt vállalunk!