Barion Pixel

Bútor bérlés ingatlan eladás

Bővülő home staging szolgáltatások

Gyakran érkezik hozzánk a kérdés ügyfeleinktől, hogy ha megvásárolják a felkészítéshez szükséges bútorokat, akkor mit csináljanak majd azokkal, ha a vevőnek nem kellenek. Hova lehet őket az értékesítés után tenni vagy mi a garancia arra, hogy azokat bárkinek is el lehet adni és egyáltalán ki fog ezzel foglalkozni? Ma már erre a problémára is nyújtunk megoldást, ugyanis már elérhető egy egyedülálló szolgáltatásunk, a bútor bérlés ingatlan eladáshoz.

Miért van szükség egyáltalán bútorokra?

A bútorozás elsődleges szerepe egy ingatlan eladásakor, hogy funkcionálisan megmutassa melyik szoba mire való. Az emberek több, mint 90%-a nem tudja elképzelni sem az üres terekben, sem a túlzsúfolt helyiségekben, hogy mit hova tudna tenni, mi hol fér el. 

A megfelelő méretű és mennyiségű bútor elhelyezése, a közlekedési útvonalak szabadon hagyása egyrészt megnyitja a szobát és ezáltal az nagyobbnak tűnik, másrészt egyértelmű lesz a helyiség lakásban betöltött szerepe.

Egy szépen bútorozott és dekorált ingatlan nem csak szebb képet mutat, de a vevők szemében egyértelműen az ingatlanunkat egy magasabb kategóriába sorolja. 

Mi lesz a bútorokkal értékesítés után?

A felkészítés egyik fontos alapvetése, hogy nem a bútorokat áruljuk, hanem az ingatlant.  A bútorok és a dekorációk csak eszközök, mellyel az ingatlant a legjobb formájába hozzuk, hogy elérjük a lehető legmagasabb árat. 

Gyakran találkozunk azzal a jelenséggel, hogy az eladó ragaszkodik ahhoz, hogy a vevő vásárolja meg a  bútorait is, hogy a költözés után neki erre már ne legyen gondja. Hatalmas hibának tartunk ártárgyalás során egy ilyen feltételt kikötni, hisz ezzel akár el is bukhatjuk az egész üzletet. 

Ugyanakkor az igény is teljesen helytálló, hogy eladóként nem szeretnénk még ezzel is foglalkozni. Erre a helyzetre tökéletes megoldás a bútor bérlés, mely ingatlan eladás esetén vehető igénybe.

Bútor bérlés ingatlan eladáshoz, a költséghatékony megoldás

 

Egy lakás bútorozása akár több millió forintra is rúghat. Ez az összeg egy jól átgondolt felkészítés során biztosan megtérül, azonban bútor bérlés költsége azonban ennek csupán a töredéke.  

Levesszük a bútorok beszerzésének terhét a válladról, nincs szerelési költség sem, egyenesen a raktárunkból érkezik hozzád a szükséges bútordarab és dekortárgy. Ráadásul hetekkel tudja felgyorsítani a felkészítést a bútor bérlés, mert nem kell azokra várni. 

Raktárkészletünk kialakításakor kifejezetten olyan termékek kerültek beszerzésre, amelyik biztosan  hozzásegítenek Téged az ingatlanod sikeres értékesítéséhez.

 

Hogyan működik és mennyibe kerül a bútorbérlés?

A bútorok bérlése havidíjas konstrukció formájában érhető el, vagyis a termékeket pontosan addig bérled, amíg arra szükség van. Miután sikeresen értékesítettük az ingatlanod, a bútorokat szállító partnerünk azonnal elszállítja az ingatlanból, így azzal semmi további teendőd nincs.