Barion Pixel

9. Tipp: teremtsd meg az életérzést!

Lássuk az kilencedik tippet!

9. Tipp: teremtsd meg az életérzést!

A talán legnehezebben megfogható tippet hagytuk utoljára, ez pedig a “wow” életérzés megteremtése. Ezzel teheted fel a pontot az i-re. Ha minden korábbi tippünket végigcsináltad, akkor ott állsz egy letisztult, szellős, jól funkcionáló lakásban és már csak néhány hangulati elem kell a TÖKÉLETES EREDMÉNYHEZ. Ezek kiválasztása nem könnyű, de talán az alábbi támpontok segítséget adnak.

Alakíts ki egy hangulatos reggeliző sarkot, ahol jól kezdődik a nap, vagy tegyél egy kényelmes fotelt a kandalló mellé, amelybe beülve rögtön egy könyvet szeretnénk a kezünkbe venni. De ilyen lehet egy tágas étkezős nappali is, ahol könnyen el tudjuk képzelni a családi, baráti összejöveteleket. A finom sütemény és kávé illat hívogatóvá teszi az otthonunkat, mintha vendéget várnánk. Ettől egyrészt már belépéskor jól érzi magát a vevő, másrészt rögtön el tudja képzelni, hogy ebben a konyhában fog sütni a családnak hétvégén, ünnepekkor.

Teremtsd meg a hangulatot, de csak óvatosan, a kevés néha több.

Ha meg tudod adni ezt az életérzést a vevődnek, ő milliókkal fogja ezt meghálálni, mert azonnal otthon érzi magát benne. (Azt viszont ne felejtsd el, a vevő továbbra sem arra kíváncsi, hogy Te hogy élsz abban a lakásban!)