8. Tipp: fények

Most, hogy a tegnapi tippünk után kiválasztottad a megfelelő színeket, ideje hangsúlyt fektetni a fényekre is!

Lássuk az nyolcadik tippet!

8. Tipp: fények

Először is engedd be a fényt! A természetes fénynek ne álljon semmi útjába, ne használj nehéz sötétítő függönyöket, színes rolókat. Másrészt gondoskodj megfelelő mesterséges világításról is. A félhomálynál nincs lehangolóbb! Még egy szép, átgondolt, világos színekre hangolt enteriőr is csak szomorú bágyadtságot fog sugározni, ha nem kap megfelelő világítást! Cseréld az izzókat erősebbre!

Az egyik dolog, amitől a felkészített lakások olyan hívogatóak, az a megfelelő világítás. Nagyobb teljesítményű izzók beszerzésével sokat tehetünk a megfelelő világításért. Nagyon fontos, hogy a lámpák ne csak úgy céltalanul lógjanak a plafonról.

Minden helyiségben használjunk többféle lámpát. Mindig kerüljön elhelyezésre egy teljes helyiséget bevilágító lámpa, egy hangulatvilágítás, illetve célzott világítás (pl olvasólámpa, konyhapult világítás).

Szeretnéd tudni, hogy a Te lakásodból, házadból hogy lehetne kihozni a maximumot és a lehető legmagasabb eladási árat elérni? Jelentkezz MOST TANÁCSADÁSUNKRA, melynek keretében személyre szabottan beszéljük meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és hangoljuk azt össze a Te lehetőségeiddel.

Az alábbi elérhetőségeken keress bennünket bátran, ha a legjobb áron és leggyorsabban akarod eladni vagy kiadni ingatlanodat:

Cím:

1061 Budapest,
Paulay Ede utca 56. (csak előzetes megbeszélés alapján)

Telefonszám:

06 30 294 12 96
06 30 899 42 20

Email cím:

hello@rennahome.hu

Üzenet küldése