7. Tipp: megfelelő színek használata

Olvasd el 7. tippünket, melyben konkrét ötleteket adunk, mitől tűnik egy tér világosabbnak és tágasabbnak.

Lássuk az hetedik tippet!

7. Tipp: megfelelő színek használata

Vajon mitől válik egy lakás, egy tér világosabbá és tágasabbá? A szelektálás és a megfelelő mennyiségű és méretű bútorok használatáról már volt szó, nézzük most, hogy mit tehetünk még.

Van olyan otthon, ahol ez egyszerűbb, mert kedvező fekvésű, a nap nagy részében besüt a nap és megfelelő mennyiségű és méretű ablakai vannak. De szerencsére megvan a módja, hogy bármilyen, kevésbé ideális adottságú szobát világosabbá tegyünk. Nézzük, hogy a mesterséges világítás mellett melyek azok a trükkök, amikkel világosabbá varázsolhatunk egy lakást.

  • A falak világos színűre festése a legegyszerűbb módja annak, hogy világosabbá tegyük a szobát. A sötét színek, de még a közepes árnyalatok is elnyelik a fényt
  • A nagyon vékony fényáteresztő függönyök használatával szintén világosíthatunk a szobákon és engedjük a napfényt beáramolni.
  • Tükrök használatával megsokszorozhatjuk a fényt. Nemcsak dekorációs elemként használhatóak jól, de remekül világosítják a tereket.
  • Világos színű bútorok használatával is növeljük a tágas tér hatását. Az élénk, esetleg sötét színekből csak csipetnyit használjunk.

A falfestésnél felejtsd el a divatjamúlt sárgás árnyalatokat és az erőteljes telt színeket! Törtfehér, krém, meleg szürke árnyalatokból válassz! A siker receptje a bútorok esetében is: nagy, semleges színű felületek megfűszerezve színnel és élettel. Ha ettől elrugaszkodsz, az már a saját ízlésedről és a lakberendezési ambícióidról szól, nem a home stagingről!

Szeretnéd tudni, hogy a Te lakásodból, házadból hogy lehetne kihozni a maximumot és a lehető legmagasabb eladási árat elérni? Jelentkezz MOST ONLINE TANÁCSADÁSUNKRA, melynek keretében személyre szabottan beszéljük meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és hangoljuk azt össze a Te lehetőségeiddel.

Az alábbi elérhetőségeken keress bennünket bátran, ha a legjobb áron és leggyorsabban akarod eladni vagy kiadni ingatlanodat:

Cím:

1061 Budapest,
Paulay Ede utca 56. (csak előzetes megbeszélés alapján)

Telefonszám:

06 30 294 12 96
06 30 899 42 20

Email cím:

hello@rennahome.hu

Üzenet küldése