3. Tipp: fókuszban a konyha és a fürdőszoba

Nézzük, milyen szerepe van egy ingatlan eladásánál a konyhának és a fürdőszobának!

Lássuk a harmadik tippet!

3. Tipp: fókuszban a konyha és a fürdőszoba

A fürdőszoba és a konyha “adja el” a lakást. Gondolj bele, hogy e két helyiség állapota milyen sokat elárul egy lakásról. A 20 éves csempék a falakon, az elkoszolódott fuga a padlólapok között, a megsárgult és lógó ajtajú konyhabútor, a vízköves mosogatótálca, a leégett zsír nyomai a sütőn és a tűzhelyen és az elhasználódott konyhapult nem tud vonzalmat kelteni.

Ha viszont minden frissességet sugároz, tökéletesen ragyogó a tisztaság, a csempe és a szaniterek csillognak, jól funkcionál a konyhabútor és minőségi gépek kerülnek beépítésre, rögtön bizalmat ébresztesz a vevőben. Nyugodt lehet, hiszen megelőlegezi, hogy ezt a minőséget képviseli a lakásod többi helyisége is.

Ezekben a helyiségekben gyakran még a nagyobb befektetések is megtérülnek. Munkánk során volt szerencsénk részt venni néhány jó állapotú lakás eladásra való felkészítésében, és bizony számos esetben javasoltuk a konyha vagy a fürdőszoba kisebb-nagyobb mértékű felújítását. Ezzel kategóriát tudott ugrani, és lett egy közepes kategóriájú lakásból egy nagyon jó állapotú ingatlan. Ennek eldöntése azonban már komoly mérlegelést igényel, amit szakemberre kell bízni.

Szeretnéd tudni, hogy a Te lakásodból, házadból hogy lehetne kihozni a maximumot és a lehető legmagasabb eladási árat elérni? Jelentkezz MOST ONLINE TANÁCSADÁSUNKRA, melynek keretében személyre szabottan beszéljük meg a lakásodban rejlő lehetőségeket és hangoljuk azt össze a Te lehetőségeiddel.

Az alábbi elérhetőségeken keress bennünket bátran, ha a legjobb áron és leggyorsabban akarod eladni vagy kiadni ingatlanodat:

Cím:

1061 Budapest,
Paulay Ede utca 56. (csak előzetes megbeszélés alapján)

Telefonszám:

06 30 294 12 96
06 30 899 42 20

Email cím:

hello@rennahome.hu

Üzenet küldése