Barion Pixel

1. Tipp: javíts ki minden hibát!

Van 9 HOME STAGING tippünk, hogyan tűnj ki, és hogyan add el a lakásod a lehető legjobb áron és a legrövidebb időn belül a lelassult ingatlanpiacon is!

NEM az árcsökkentés az egyetlen eszközöd!

Ma az ingatlanvásárlók 65-80% jó vagy nagyon jó állapotú lakást keres. Ez egyértelműen azt jelenti, hogy a vevők még ebben a piaci környezetben sem – ahol az egekben a lakásárak – akarnak a felújítással, festéssel, javításokkal bajlódni. Köztudott, hogy ma milyen nehéz megbízható szakembert találni, akár egy-egy kisebb javításra. Keresd meg Te ezeket a hibákat és intézd el Te ezeket a munkálatokat! Több éves tapasztalatunk, hogy ezek minden esetben megtérülnek és a lakásod a lehető legjobb áron és a legrövidebb időn belül kerül értékesítésre! Ha érdekelnek a statisztikák, pillants rá az alábbi kimutatásra. Ebből egyértelműen látszik, hogy a lakásvásárlók 65-80 %-a jó vagy nagyon jó állapotú lakást keres. Szólítsd meg ezt a tömeget!

Lássuk az első tippet!

1. Tipp: javíts ki minden hibát!

Leejtettél egy edényt és megrepedt a járólap? Cseréld ki azt a lapot! Elhasználódott, sérült, foltos a konyhapult? Cseréld ki! Lepattant a laminált padlóból egy darab? Cseréld ki! Nem elég, ha ráhúzod a szőnyeget!! Koszfoltok a falakon? Fess ki! A festés azonnal frissességet és újszerűséget ad a lakásnak, nagyon jelentős változást tud eredményezni. Később bemutatjuk azt is, milyen színeket érdemes használni a lakásban, hogy maximálisan elérd a kívánt hatást.

Fordíts figyelmet a gépekre is, ellenőriztesd a fűtőberendezéseket. Ha van klíma a lakásban, az legyen használható állapotban, a melegvíz-tartályt, ha szükséges, szintén nézesd át szakemberrel. Nem lóghatnak a kilincsek, nem csöpöghetnek a csapok, nem folyhat a WC, még az elrepedt ablaktábla cseréje is a te dolgod. Mutasd meg a vásárlónak, hogy gondos tulajdonosa vagy az ingatlannak. Ébressz bizalmat benne! Arról nem is beszélve, hogy ezek a hibák, hiányosságok mind jogos alapot nyújtanak az alkura a vevő számára, és biztos lehetsz benne, hogy nem a javítási költségekkel egyenértékű lesz az alku mértéke.

A home staging nem csupán a látványról szól. A sikeres értékesítéshez elengedhetetlen, hogy esztétikus, szép lakás kerüljön az ingatlanpiacra, de legalább ilyen fontos, hogy az ingatlanban minden tökéletesen funkcionáljon és működjön. A tudatos felkészítéssel tálcán kínáljuk a vevőnek a tökéletes lakást. Gondolj a vásárlói preferenciákra, csupán kb. ⅓-uk keres felújítandó vagy lakható állapotú lakást. A vevők tehát minden kétséget kizáróan értékelik, hogy egy felkészített lakással nincs teendőjük, akár már másnap beköltözhetnek!