Barion Pixel

Általános Szerződési Feltételek

 Honlap használatának feltételei

A jelen weblap böngészésével, valamint az azon található ingyenesen vagy megvásárolható módon letölthető tartalmak letöltésével felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Renna Home csoportnak , illetve Jenőfi Rékának, Vitális-Pintér Veronikának (továbbiakban: üzemeltető vagy szerző)  a szellemi tulajdonát képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője, mint jogtulajdonosa nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő olyan átvételéhez, többszörözéséhez, terjesztéséhez, átdolgozásához vagy egyéb felhasználásához, amelyen üzemeltető szerzőségét nem tüntetik fel. A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jogi szabályozásnak és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

A weblapon és minden más felhasználási területen használt Renna Home logó és ennek minden változatának teljeskörű felhasználási joga a Renna Home csoport kizárólagos tulajdona, annak jogtalan másolása, felhasználása, nagymértékben hasonló felhasználása szerzői jogi törvénybe ütközik, melyet közjegyzői tanusítvánnyal bizonyítunk vita esetén, amely közirat. A jogtalan másolás, felhasználás jogi következményeit felhasználó viselni köteles.

Amennyiben a weblap, hírlevelek vagy letölthető anyagok tartalmát a weblap üzemeltetőjének engedélye nélkül azonos vagy hasonló formában észleljük harmadik személy weblapján, nyomtatott formában, nyilvános előadáson, vagy bármilyen más írott, illetve szóban elhangzott módon, mely üzleti célhoz fűződik, másolt oldalanként 50.000 Ft, azaz Ötvenezer Ft összegű napi kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak, amely a jogellenes használat díjának minősül.

A blogban történő hozzászólás, hirdetés konkurens cégek /vállalkozások számára tilos. Konkurensnek minősül: minden olyan téma, ami home staging, lakberendezés, ingatlan értékesítés, lakás felújítás , ezekhez kapcsolódó szolgáltatással és termék forgalmazással, előállítással kapcsolatos. Illetve tilos a honlap üzemeltetője szakértelmének megkérdőjelezése, negatív színben való feltüntetése, jó hírnevének megsértése, becsületsértése.

Feliratkozás feltételei, üzemeltető jogai

A rennahome.hu oldalon történő hírlevélre, blog értesítőre való feliratkozás és bárminemű ingyenes tanulmány letöltése, valamint bármilyen űrlapon a kapcsolat felvétel önkéntesen történik és a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti.

A feliratkozással a felhasználó előzetes hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a weboldalt üzemeltető Renna Home csoporttól elektronikus vagy postai levelet, SMS-t fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a Renna Home csoportnak és alkalmanként a hasznos információk mellett további, akár más üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat, kezelések igénybevételének feltétele

Lásd Adatvédelmi tájékoztató

A szolgáltatás ellenértéke, fizetési feltételek

Weboldal üzemeltetője /szolgáltató  a weblapon feltünteti illetve írásos árajánlat formájában bocsátja a mindenkori aktuális szolgáltatási árakat. Szolgáltató jogosult a meghirdetett árakat előzetes értesítés nélkül megváltoztatni, melyről a szolgáltatás igénybevétele előtt köteles a megbízót tájékoztatni.

Megbízó tudomásul veszi, hogy a weblapon feltüntetett árlista alap szolgáltatásokat tartalmaz, melyek egyedi árajánlat alapján változhatnak. Ennek pontos mértékéről megbízót a szolgáltatás igénybevétele előtt tájékoztatni kell.

A szolgáltatások az alábbi módon fizethetők:

Szóbeli tanácsadás: számla ellenében előre utalással

Szóbeli tanácsadás lemondása: a szóbeli tanácsadást a fizetéstől számított 24 órán belül van lehetőség lemondani írásban, melyet emailben lehet megtenni a hello@rennahome.hu e mail címen. Ez után történő lemondás esetén a befizetett díj 30%-a levonásra kerül, a fennmaradó díj az igényléstől számított 8 munkanapon belül kerül visszautalásra.

Minden további együttműködés és szolgáltatás igénybevétele esetén az ajánlat illetve szerződésben megjelölt módon, mely lehet számla ellenében készpénz fizetés vagy előre utalás.

Pénzvisszafizetési garancia:

Pénzvisszafizetési garancia az alábbi esetekre vonatkozik.

1. A webshopban vásárolt termékekre vonatkozó törvényi előírásnak megfelelő, vásárlástól számított  14 napos pénzvisszafizetési garancia. A termék vételárát a termék hozzánk történő visszajuttatása után 8 napon belül banki átutalással fizetjük vissza. A terméket az alábbi címre kell visszajuttatni:

Vitális-Pintér Veronika,

2000 Szentendre, Puskin utca 56.

A visszaküldés költsége a vevőt terheli.

A vásárló részére elektronikus formában eljuttatott termékekre a pénzvisszafizetési garancia nem vonatkozik.

2. Szóbeli konzultáció díjának visszatérítésére vonatkozó garancia

A vásárló a szóbeli konzultáció megkezdésétől számított 30 percen belül jelezheti, hogy élni szeretne a pénzvisszafizetési garanciával.  A pénzvisszafizetési garancia igénybevételének nem lehet indoka, hogy a konzultáción elhangzottak tartalma nem egyezik a vásárló véleményével vagy nem tudja, illetve nem áll szándékában az ott elhangzottakat megvalósítani.

Webshop használatával, vásárlással kapcsolatos egyéb tudnivalók:

A webshopban elérhető termékek pdf formátumban letölthető anyagok, melyet a rendelési űrlap kitöltésével lehet megvásárolni. A rendelés elküldésével megrendelő(vásárló) elfogadja, hogy a megrendelés fizetési kötelezettséggel jár. A letölthető anyag fizetés után azonnal elérhetővé válik. A webshop a fizetésről elektronikus számlát küld vásárló email címére.

Weboldal és webshop üzemeltetője:

Rennahome kft 26208703-1-11
Székhelye: 2500 Esztergom, Rákóczi tér 2/a
Levelezési cím: 1026 Budapest, Riadó utca 12.
E-mail címe: hello@rennahome.hu
Telefonszáma: +36-30-294-1296

Szolgáltatások:

RennaHome kft 26208703-1-11
Székhelye: 2500 Esztergom, Rákóczi tér 2/a
Levelezési cím: Vitális-Pintér Veronika, 2000 Szentendre, Puskin utca 56.
E-mail címe: hello@rennahome.hu
Telefonszáma: +36-30-294-1296

Jenőfi Réka EV 68669586-1-41
Székhelye: 1026 Budapest, Hidász utca 15.
Levelezési cím: 1026 Budapest, Riadó utca 12.
E-mail címe: hello@rennahome.hu
Telefonszáma: +36-30-294-1296

Vitális-Pintér Veronika EV 53581806-1-42
Székhelye: 1071 Budapest, Peterdy u. 30.
Levelezési cím: 1071 Budapest, Peterdy u. 30.
E-mail címe: hello@rennahome.hu
Telefonszáma: +36-30-899-4221

Tárhely szolgáltató:

Tárhelyszolgáltató: C-Host Kft.
Székhelye: 1115 Budapest, Halmi utca 29.
Weboldala: nethely.hu
E-mail címe: info@nethely.hu
Telefonszáma: +36 1 445 20 40

Online bankkártyás fizetés:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013

 

 

 

Egyéb rendelkezések

 

Szolgáltató jogosult az ÁSZF-et bármikor egyoldalúan módosítani.

 

Jelen ÁSZF-ből eredő bármilyen esetleges jogviták eldöntésére Budapesti Központi Kerületi Bíróság illetékes.

 

Az ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk. rendelkezései irányadóak.